Manouche predstavlja novi single! Bi Šla Naprej?

Manouche predstavlja novi single! Bi Šla Naprej?

Manouche predstavlja novi single! Bi Šla Naprej?

Po uspešnici Kje si Lubi? Manouche predstavlja novi single Bi šla naprej? Letošnje poletje je slovensko glasbeno sceno zaznamovala tudi skupina Manouche s skladbo "Kje si Lubi?". Pesem je naletela na zelo dober odziv pri poslušalcih in urednikih slovenskih radijskih postaj. Prav tako videospot v katerem je Manouche v sodelovanju z rezišerjem Primožem Dolničarjem uspešno obudila čas swinga. Z videospotom je skupina dosegla visoko uvrstitev na lestvici Domačica, ki povzema izbor 20 najboljših skladb na Balkanu v sklopu MTV Adria.

Kolektiv Manouche goji zanimanje do glasbenega izročila 30ih ter 50ih in se tokrat vrača z udarnim novim singlom, ki nosi naslov" Bi Šla Naprej?". Lahkotno besedilo, divje kitarske intervencije, prodorne trobente, vse skupaj pa začinjeno s plesnim ritmom, najhitreje opiše nov izdelek skupine Manouche.

"Leto se izteka in začenja se temu primerno žurersko obdobje, ki sva ga želela pospremiti z novo skladbo v takšni maniri",pravita idejni vodji projekta Robert Pikl in Marco Grabber. Pri skladbi so poleg že omenjenih dveh sodelovali: PetraTrobec, Luka Ipavec, Krešimir Tomec in Iztok Turk.

V kratkem lahko pričakujemo tudi spot za novi single, ob bližajočem se izidu EPja pa tudi prve nastope v živo.

Manouche – Bi Šla Naprej?
Avtor glasbe: Robert Pikl, Marco Grabber
Avtor besedila: Robert Pikl
Avtor aranžmaja: Robert Pikl, Marco Grabber, Krešimir Tomec, Luka Ipavec

www.celinka.si
FB: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002230626992

 

Manouche – Bi Šla Naprej? by celinka

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.