Čarovniška noč v K4 a.k.a. smetnjakov Hallo weeners!

Smetnjak Haloween (9)

Ljubljana/ Klub K4
31. oktober
 
Za letošnjo Noč čarovnic so smetnjakovci v K4 pripravili prav poseben dogodek s posebnim gostom, Boy-8-Bit. Poleg njega so za glasbo skrbeli še Nubis, Mr. Gucci na velikem flooru in Mystery Wildlife Duo, Neon Death in Pero Despero na malem. Povsem ameriški praznik je tudi letos privabil v night-life številne zombije in seveda čarovnice, a vseeno manj kot je bilo pričakovati.
 
Dogodek se je odvijal v primerno okrašeni 4-ki, ki pa je tokrat privabila bistveno manj obiskovalcev kot lansko leto. Kljub vsemu je glavnemu gostu uspelo »pričarati« vzdušje primerno njegovemu slovesu. Redečelasec je z številnimi beati prepričal marsikoga, vendar pa je bilo občutiti, da so prisotni pričakovali več oziroma trše ritme. Vse to je uspel nadoknaditi Nubis, ki je večer zaključil v polnem pogonu. Na malem flooru so se posvetili darkerski sceni. Pero Death in ostali so v depechemodovskem vzdušju spomnili na tematsko obarvan večer usnja, netov in pajkic.
 
Kot vedno je bil ta Smetnjak težko pričakovan in kljub vsemu zadovoljil pričakovanja obiskovalcev, saj je z domiselnim dekorjem in še bolj domiselnim sound-om uspel pričarati še en ne-ameriški halloween.
Tekst in foto: Aljaž N.
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.