Odlična prodaja Why Pink Floyd?

Odlična prodaja Why Pink Floyd?

Odlična prodaja Why Pink Floyd?

Pet reizdaj albumov legendarne skupine Pink Floyd (‘Dark Side Of The Moon’, ‘The Wall’, ‘Meddle’, ‘Wish You Were Here’ in ‘Ummagumma’) se je že v prvem tednu po izidu uvrstilo na lestvico najbolje prodajanih albumov v Sloveniji!

Pred nekaj dnevi se na glasbenem trgu pričela velika kampanja legendarnih Pink Floydov z naslovom ‘Why Pink Floyd?’, ki prinaša še neobjavljen material iz arhiva skupine, box sete za zbiratelje in remasterizirane izdaje celotnega kataloga studijskih albumov.

Pink Floydi, ki so še vedno ena najuspešnejših in najvplivnejših skupin vseh časov, so z založbo EMI podpisali pogodbo, s katero je omogočen razvoj celotne serije izdaj arhivskhi materialov, ki so nastali med dolgoletnim sodelovanjem skupine in založbe. Izidi pod naslovom ‘Why Pink Floyd?’ so namenjeni širokemu spektru oboževalcev; nove bo navdušila glasba sama, medtem ko bodo dolgoletni, predani oboževalci v super luksuznih box setih našli kar nekaj CDjev s predelavami skladb, še neobjavljene posnetke, obnovljene posnetke koncertov in še mnogo drugega.

Že v prvem tednu po izidu je pet remasteriziranih albumov uvrščenih na lestvico najbolje prodajanih albumov. Najvišje sta uvrščena ‘Dark Side Of The Moon’ in ‘The Wall’, ki na lestvici zasedata tretje in šesto mesto.

Ob tako obsežni kampanji reizdaj in novih izidov, je povsem jasno, da bo edicija ‘Why Pink Floyd?’ obeležila letošnje diskografsko leto, kakor se je to zgodilo že pri obeh kampanjah reizdaj katalogov legendarnih The Beatles in Johna Lennona.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.