Maratonski SPArty

SPArty

Podčetrtek/ Terme Olimia, Wellness Orhidelia
22. oktober 2011
Vstopnice: predprodaja 33€/ 40€, na dan dogodka 45€
 
Preteklo soboto se je ponovno “SPArtalo”, kje drugje kot v prelepem ambientu Wellness Orhidelia. Celodnevna združitev sprostitve, razvajanja in zabave se je izkazala za zmagovalno kombinacijo, saj je bil dogodek že pozno popoldne razprodan. V družbi več kot desetih odličnih DJ-jev, atraktivnih plesnih in glasbenih nastopov v živo se je plesalo vse do poznih jutranjih ur.
 
Obiskovalci so lahko že od jutra uživali v radostih centra dobrega počutja, kjer so se lahko po mili volji savnali, kopali ali masirali v številnih masažnih bazenih ob zvokih plesnih ritmov in bogatem spremljevalnem programu. V poznem popoldnevu, ko se je sonce začelo poslavljati je temperatura začela naraščati. Uvodna plesna točka akrobatk je napovedala otvoritev in glasnejša glasba je številne pripravila do vodnega plesa. Vrhunec večera je bil nastop mladih akademikov na godalih, s kombinacijo klasične in elektronske glasbe, v živo.
 
SPArty se ponovno izkazal kot izvrstna zamisel zabav s konceptom, odvijajočih se v najlepšem prizorišču elektronskih zabav pri nas, ki razvaja obiskovalce in nudi vrhunsko zabavo.  Mnogi pravijo, da v tretje gre rado, skupina a la fetish pa svoje privržence poziva, da se šele dobro ogreva. Že kaj kmalu pričakujte nov datum, nov koncept in nove pikantne začimbe, ki bodo poskrbele, da bo zabava še bolj vroča! Tokrat poskrbite za nakup vstopnice pravočasno, da ne ostanete pred pragom raja.
PR
Foto: Rok Carl 
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.