Low Peak Charlie posneli nov videospot

Low Peak Charlie posneli nov videospot

Low Peak Charlie posneli nov videospot

Skupina Low Peak Charlie, ki je nedavno izdala svoj prvi singel z naslovom S-lepota, nadaljuje glasbeno udejstvovanje. Trenutno predstavljajo drugi singel z imenom Dol vas dam, za katerega predstavljajo tudi videospot.

Pesem izraža močno politično sporočilo s katerim se bo poistovetil marsikateri Slovenec. Politična situacija, ki traja že dalj časa in se samo slabša, je botrovala k nastanku kritičnega besedila. Skladba govori o vseh naših politikih (ne zgolj vladajočih) in o ljudeh, ki imajo v rokah moč in oblast. Le-ti skrbijo samo zase, za navadnega človeka pa nimajo posluha. Dovolijo si napake pred našimi očmi in ni jih sram. Pesem Dol vas dam jasno izraža nestrinjanje z nesprejemljivimi dejanji oblastnikov.

Režiserja Maja Andlovic in Domen Ožbot sta v videospot izvrstno ujela sporočilo besedila. Bend se s svojo glasbo upira in jezi na slovenske politike, ki se v videospotu prikazujejo na televiziji. S tem pokažejo nedostopnost in nedotakljivost naših politikov, s katerimi poteka komunikacija le enosmerno. Low Peak Charlie so glasbo posneli v živo s pomočjo producenta Mateja Pečavra.

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.