Danes v KUD-u Superbutt!

Danes v KUD-u Superbutt!

Danes v KUD-u Superbutt!

Madžarski Superbutt ki so slovenski publiki že kar nekajkrat predstavili, bodo tokrat na ljubljanskem nastopu predstavili svojo novo ploščo Music for Animals" (Sonic Attack Records,2011). Družbo na koncertu jim bodo delalli slovenski Dead Dildo Drome.

Superbutt so madžarska skupina ko obstaja že več kot 10let. Za njimi je že kar nekaj albumov in turnej po vsej Evropi. Odre so si na turnejah delili s skupinami kot so Clawfinger, Soulfly, Prong, Faith No More in še bi lahko naštevali…

Več o skupini najdete na:
www.superbutt.net  
www.facebook.com/sprbtt

Družbo jim bodo delali odlični in hitro vzpenjajoči se Dead Dildo Drome. So skupina, ki v svojem okviru združuje glasbenike, ki prihajajo iz uveljavljenih, čeprav žanrsko precej različnih domačih zasedb kot so Leaf Fat,God Scard in Language of Thought Hypotesis. Band so ustanovili Robert, Damir in Enej, decembra 2009 pa se jim je na kitari pridružil še Andraž (God Scard) in od takrat dalje bend začel na polno pripravljati material, ki so ga v letošnjem letu začeli predstavljati na odrih. Na koncertih se jim na odru v vlogi basista pridruži Žiga Jerič (All Across). Glasba Dead Dildo Drome je prelet sodobnega metala, ki v sebi združuje prvine death metala, black metala in metal corea, svojevrstna interpretacija samih glasbenikov pa skladbam daje poseben še pečat.
Glede na izkušnje ki so si jih člani banda s svojimi matičnimi zasedbami nabrali na turnejah širom Evrope koncertni nastop Dead Dildo Drome zagotovo ne bo razočaral! Poleg koncertov na domačih odrih, skupino v bližnji prihodnosti čakajo nastopi v Nemčiji, Avstriji, Franciji, Madžarski. V oktobru pa bo na voljo tudi njihov novi EP Cowboys from Kredarica.

www.myspace.com/deaddildodrome  

Koncert v KUD France Prešeren se bo pričel ob 21.00.
Vstopnina 5 eur.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.