ShadowIcon pred izdajo plošče

ShadowIcon pred izdajo plošče

ShadowIcon pred izdajo plošče

Zasedba ShadowIcon objavlja prvi komad s prihajajoče plošče Empire In Ruins. Na prvencu Empire In Ruins bo 13 komadov, in sicer: 1. Before The Storm, 2. On The Ides Of March, 3. A New Chapter, 4. Lex Titia, 5. Endless Shades Of Pain, 6. Eastbound, 7. King Of Kings, 8. The Alliance, 9. Battle Of Actium, 10. Deceptive Dreams, 11. The Haunting, 12. End Of Days, 13. Immortal. Zgodba je postavljena v kratek čas pred našim štetjem, in sicer v obdobje propada rimskega cesarstva, kjer se prepletajo usode Julija Cezarja, Oktaviana, Kleopatre, Mark Antonija ter ostalih zgodovinskih figur. V knjižici bo pa poleg besedil tudi zgodba, ki opisuje in povezuje komade v celoto. Naslovnico je oblikovala Joana Dias.

Miks in mastering sta v nemčiji naredila priznana Charlie Bauerfeind in Thomas Geiger, poznana predvsem po sodelovanju s skupinami kot so Helloween, Blind Guardian, Gamma Ray, Saxon, Angra in Hammerfall.

Več info o bandu lahko najdete na uradni strani skupine www.shadowicon.com oziroma na profilih https://www.facebook.com/shadowicon in https://twitter.com/#!/ShadowIconPR.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.