Noctiferia pred turnejo z In Flames objavili videospot

Noctiferia pred turnejo z In Flames objavili videospot

Noctiferia pred turnejo z In Flames objavili videospot

Noctiferia se čez slaba dva tedna odpravlja na veliko evropsko turnejo kot predskupina Švedom In Flames. Po prvih odzivih se je izkazalo, da feni Noctiferio pričakujejo v vseh državah ter da se je močno povečalo zanimanje za skupino v Španiji, na Portugalskem, Italiji, Švici in Avstriji. Zanimanje se pozna predvsem po tem, da ima Noctiferia na vsakem datumu rezervirane intervjuje z najpomembnejšimi metal mediji. Med tem, ko se turneja najavlja po celi Evropi, se je zvišal status Noctiferije v deželah kjer so v zadnjih letih največ koncentirali. V Romuniji in Bolgariji jih nestrpno pričakuje horda fenov, kjer so se nazadnje dokazali kot predskupina Venom in Mayhem.

Tik pred turnejo bomo lansirali videospot za pesem Holymen. To je drugi video single iz zadnje plošče Death Culture. Video je režiral, posnel in montiral vodja Noctiferi, Igor Nardin, in sicer med snemanjem plošče Death Culture: "Video je dokumentarni materjal posnet med snemanjem komada Holymen v studiu DB Recordings, kjer smo snemali zadnjo ploščo. Sam materijal prvotno ni bil namenjen za objavo, temveč zgolj kot video dnevnik skupine v studiju in se je od leta 2009, ko je bil video zmontiran, skrival v Noctiferijinih arhivih, dokler ga nisem pred kratkim ponovno potegnil iz naftalina."

Noctiferia je prejšnji teden podpisala ekskluzivno pogodbo z nemško merchandise založbo Artworx. Artworx skrbi za merchandise glasbenih skupin kot so In Flames, Sonata Arctica, Arch Enemy, Nevermore in Noctiferia se z mesecem septembrom priključuje družbi Artworx. Sprva bodo izšli novi trije dizajni majic s kratkimi rokavi, dva dizajna majic za dekleta in en dizajn puloverja s kapuco na zadrgo. Sicer pa je Noctiferia podpisala pogodbo za 8 različnih dizajnov majic, ki bodo izšli v naslednjem letu. Artworx bo skrbel za zaloge merchandisa na turnejah Noctiferije ter za spletno trgovino ter evropsko distribucijo Noctiferijinih izdelkov. Majice bodo dosegljive na koncertih z In Flames in preko Master of metal za Slovenijo.

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.