Jutri v Orto baru death metal poslastica

Jutri v Orto baru death metal poslastica

Jutri v Orto baru death metal poslastica

V četrtek 22.septembra se v ljubljanskem Orto klubu obeta prava death metal poslastica! Dogodek ki ga noben metalski navdušenec ne sme zamuditi! Nastopili bodo:

ABSURDITY (Strasbourg,Francija)
Peterec iz Strasbourga , ki slovi kot neuničljiva odrska atrakcija je v svojih začetkih po zvoku definiral bolj starejše struje death metala. Kot svoje začetne vplive navajajo bande kot so: Sepultura, Carcass in Bolt Thrower. V kasnejšem obdobju pa so se približali bolj hard core-metal zvoku z pridihom elektronike. Ze njihov EP »Urban Strife« je napovedoval sonično rast banda, njihova nova izdaja »Devolution« (Urban Death Records/Season of Mist) ki je bila izdana pred kratkim ,pa jih uvršča med bolj opazne nove skupine tega metal podžanra v Evropi.
Izid plošče »Devolution« bo pospremila tudi evropska turneja v okviru katere se bodo ustavili tudi v Sloveniji.
Web:
http://absurdity-music.com/devolution/  
www.myspace.com/absurditymusic

DEAD DILDO DROME je skupina ki v svojem okviru združuje glasbenike, ki prihajajo iz uveljavljenih, čeprav žanrsko precej različnih domačih zasedb kot so Leaf Fat,God Scard in Language of Thought Hypotesis. Band so ustanovili Robert, Damir in Enej, decembra 2009 pa se jim je na kitari pridružil še Andraž (God Scard) in od takrat dalje bend začel na polno pripravljati material, ki so ga v letošnjem letu začeli predstavljati na odrih. Na koncertih se jim na odru v vlogi basista pridruži Žiga Jerič (All Across). Glasba Dead Dildo Drome je prelet sodobnega metala, ki v sebi združuje prvine death metala, black metala in metal corea, svojevrstna interpretacija samih glasbenikov pa skladbam daje poseben še pečat.
Glede na izkušnje ki so si jih člani banda s svojimi matičnimi zasedbami nabrali na turnejah širom Evrope koncertni nastop Dead Dildo Drome zagotovo ne bo razočaral! Poleg koncertov na domačih odrih, skupino v bližnji prihodnosti čakajo nastopi v Nemčiji, Avstriji, Luksemburgu in Franciji, poleti pa so že dogovorjeni za nekaj festivalskih nastopov.

www.myspace.com/deaddildodrome  

WITHIN DESTRUCTION (Jesenice)
Pet članski melodični death metal bend z Jesenic. Njihovo glasbo bi lahko opisali kot kombinacijo metalcore ritm sekcije, hitrih melanholičnih black metal melodij ter death metala.
www.myspace.com/withindestructionmc  

21.00-Vrata
21.30-22.00 Within Destruction
22.15-23.00 Dead Dildo Drome
23.15-24.00 Absurdity

Vstopnina 5eur.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.