DrumWise vabi na Submotion Orchestra in LTJ Bukema

Submotion Orchestra

Submotion Orchestra

Ker to sezono praznujemo 10 let, to otvarjamo s posebnim paketkom. Prolog bo namenjen izredno svežemu in inovativnemu bendu Submotion Orchestra, kateremu bo sledil LTJ Bukem kot uradni after dogodka. V oktobru nadaljujemo s prvim poglavjem.

Sobota / 3.9.2011 / 21:00
DRUMWISE 10Y in KINO ŠIŠKA
SUBMOTION ORCHESTRA LIVE

Zasedba:
Ruby Wood – Vokali
Bobby Beddoe – Trobenta
Taz Modi – Klaviature
Chris Hargreaves – Bas
Tommy Evans – Bobni
Danny Templeman – Tolkala
Dom Howard – Sempli, Efekti…

WarmUP:
Danaja

Info:
Submotion Orchestra je morda najbolje opisal, kar veliki guru svetovnih godb Gilles Peterson, ko je dejal: ‘Povsem so me odnesli… So nekje med Cinematic Orchestra in dubstepom. Super kombinacija.’

Čeprav so relativno mlad bend, imajo za sabo razprodano turnejo na otoku, vključno z nepozabnim nastopom v znamenitem JazzCaffeju v Londonu. In kako tudi ne. Njihova svežina, ki jo cenijo tako glasbeniki, ki ga gruvajo v Jazzu, kot tisti, ki jim je ljubša elektronika, je nedvomno edinstvena. Z mešanico jazza, soula, duba, ambientala, dubstepa in še česa, so trenutno veliki up, za poživitev sive glasbene ponudbe. Edinstvene harmonije in zvoke, pevka Ruby Wood, ki je v Ljubljani nastopala tudi z Bonobo, s svojim tankočutnim glasom nadgradi v nepozabno mešanico občutij, kar so letos že preverili na SoundWaveu, The Big Chill in mnogo drugih evropskih festivalih. Edinstvena priložnost ob 10 obletnici ekipe DrumWise, ki je ni zamuditi.

Lokacija:
Kino Šiška, Trg Prekomorskih Brigad 3, 1000 Ljubljana

Datum:
Sobota, 3.9.2011, ob 21.00

Vstopnina:
Predprodaja – EVENTIM: 12 EUR
Predprodaja + After W/ LTJ BUKEM: 20 EUR
Na dan dogodka: 15 EUR

Linki:
http://www.drumwise.com
http://www.kinosiska.si
http://www.submotion.co.uk

FB:
http://www.facebook.com/event.php?eid=255805977766403

Sobota / 3.9.2011 / 23:00
DRUMWISE 10Y
LTJ BUKEM in MC CONRAD (GLO)

Line up:
LTJ BUKEM (GLO, VB)
MC CONRAD (GLO, VB)
Danaja
Lunic

Info:
LTJ BUKEMa in MC CONRADa res ni potrebno posebej predstavljati. Človek, ki je odgovoren za največjo revolucijo v zvoku dnbja, še vedno igra ključno vlogo pri promociji ti. Liquid zvoka. S svojo založbo Good Looking in njenimi podzaložbami, je ustvaril pravo pleme producentov atmosferičnega zvoka in še danes se komaj čaka, ko je napovedana kakšna nova plošča. Iz nje so vzklile Fokuz, Human Elements, Phuzion in druge založbe, ki naprej gojijo vizijo, ki jo je začel LTJ. S Conradom sta posnela večino kultne serije Progression Session in kljub temu, da že dolgo nismo ujeli novih izdaj te ‘predstavitvene’ serije, na potovanjih po celem svetu, še vedno vsak vikend promovirata najnovejše upe in jim dajeta primerno mesto.

Lokacija:
F Club, Celovška cesta 25 (ex SUBSUB), 1000 Ljubljana

Datum:
Sobota, 3.9.2011, ob 23.00

Vstopnina:
Predprodaja (EVENTIM) s koncertom SUBMOTION ORCHESTRA, Kino Šiška: 20 EUR
Na dan dogodka: 14 EUR

Linki:
http://www.drumwise.com
http://www.f-club.si
http://www.goodlooking.org

FB:
http://www.facebook.com/event.php?eid=262328100449606

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.