Neizprosni Inigo

Inigo Kennedy 1

Inigo Kennedy, K4/Ljubljana, 8. april 2011, vstopnina: do 24h 8 EUR, študenti: 9 EUR, po 24h: 10 EUR

Ime Inigo Kennedy ne pusti ravnodušnega nobenega pravega techno navdušenca, saj se je Britanec podpisal pod celo plejado »zimzelenih«, še vedno pa ostaja zvest svojemu prepoznavnemu pristopu do techna. Ekipa Elements, ki slovi po skrbi za kakovostno ponudbo techna, je v ljubljanskem klubu K4 spet upravičila svoj sloves in izpolnila vsa pričakovanja.

Na simetričnem aka malem plesišču so nas razvajali Electrosaurus, Zergon vs. Nitz, in Schrauff, ki so ponudili zadovoljiv spremljevalni repertoar in bilo nam je v užitek vsake toliko skočiti k njim spočiti svoja ušesa, kajti na asimetričnem aka velikem plesišču ni bilo milosti. Ocular in Ulix sta zastavila smernice in držala tempo, Inigo Kennedy pa je udaril na polno. Neizprosno! Uspešno je zadovoljil pričakovanja »stare techno garde« in obenem mojstrsko umešal novejše izdaje. Proti koncu svojega nastopa je začel pospeševati in nekateri mu bodo zagotovo očitali, da je morda šel korak predaleč z BPM-i, a v splošnem je pogled na dvignjene roke publike kazal sliko očitnega navdušenja nad »Inigo technom«. Organon, ki je nastopil zadnji, je imel težko delo in je upočasnil divji tempo, da smo lahko bolj nežno pristali na trdna tla novega dne.

Dogodki pod taktirko ekipe Elements so konsistentno dobri, kar je več kot pohvalno. Slišati je bilo, da ta zadnji sicer ni bil tako zelo odličen, kot prejšnji, ampak to je le stvar percepcije. Naša ekipa se je imela fantastično. Edino, kar si želimo je, da bi koncept obstal tudi v prihodnje ter da bi privabil še kakega techno navdušenca več.

Tekst: Barbara P.
Foto: HausMaus

 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.