The Tide napovedujejo novi album Kings of the Hill

Foto: Aljoša Korenčan

Foto: Aljoša Korenčan

Kranjska rock skupina The Tide je po prvi napovedni skladbi Snow, sedaj izdala novi radijski single in videospot za skladbo Decline, ki napoveduje skorajšnji izid in hkrati razkriva tudi zven njihovega novega tretjega albuma Kings of the hill.

Novi album Kings of the hill bo zvočno in tematsko drugačen od predhodnega Love & Trust, a se klub temu ne bo preveč oddaljil od dosedanje žanrske umestitve in samega načina izražanja glasbe skupine The Tide.

Ponovno v (že preverjeni) režiji Mihe Knifica so posneli tudi videospot za skladbo Decline, ki namiguje predvsem na poletno udejstvovanje članov skupine The Tide.

Pod taktirko oblikovalskega studia Pop up, spletnih aplikacij Hardcode in ob pomoči Davorja Bauka, Aljoše Korenčana ter ostalih članov ekipe, bodo v petek, 22. oktobra objavili tudi revolucionarno spletno stran, katera bo nekaj novega, svežega in predvsem inovativnega v svetu glasbenih spletnih strani. Tako boste sedaj lahko tudi vi postali samosvoj »King of the hill« in se s tem še na drugačnem nivoju povezali z glasbo in skupino The Tide!

Povezani članki:

Značke: