Sven Väth v Ambasadi Gavioli

Sven_Vath (9)

Ambasada Gavioli/ Izola
2. 10. 2010
 
V soboto se je v izolski Ambasadi odvijal party z legendarnim Sven Väthom. DJ, ki že vrsto let sodi v sam vrh elektronske glasbe. Kot vedno taka zvezda pritegne številne obiskovalce v naš najbolj znan klub.
 
Po več kot enem letu se je znova vrnil v Slovenijo in še enkrat več dokazal, da je pravi magnet za publiko. Težko pričakovan prihod so prisotni pospremili z velikim aplavzom. Sven je kot vedno pričel v velikem slogu, nato pa nepričakovano nadaljeval s precej medlim nastopom, kar se je odražalo tudi na danceflooru. Ta se je namreč iz minute v minuto bolj praznil. Razen posameznih trenutkov, set ni bil preveč navdušujoč. Za preostali del noči na glavnem flooru sta poskrbela Ian F in Maurizio Schmitz.
 
Sodeč po slišanem na radijskih valovih, ki jih oddaja njegova založba Cocoon in setih, ki jih vrti sam Sven Väth, je mogoče prepoznati kvaliteto zaradi katere je tudi uspel in še danes velja za enega bolj priljubljenih DJ-jev, zato zelo nenavadno, da na koncu v živo odvrti povsem drugačen set, kot pa na radiu.
 
Povsem drugačna slika je bila na Mezanine-u, kjer je bilo nabito polno. Tam sta rolala F Sonik in Alex Cvetkov in ponovno dokazala, da manj znano ni nujno slabše.
 
Kljub vsemu je važno dogajanje in to je organizatorju Fetch The Vibe tudi uspelo. Še enkrat več je bila Ambasada oživljena. Ta je kljub številnim zapletom pri lastniškem razmerju še vedno najboljši klub daleč naokrog. Njen sloves še vedno privlači številne, stare in nove, oboževalce.
 
 Tekst: Duška K.
Foto: Aljaž Novosel
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.