Bogata koncertna jesen: 9. oktobra v Križanke prihajajo Grinderman

Bogata koncertna jesen: 9. oktobra v Križanke prihajajo Grinderman

Bogata koncertna jesen: 9. oktobra v Križanke prihajajo Grinderman

Po petletnem premoru se v Križanke vrača nesporni favorit ljubljanskega alter rock občinstva. S svojim power bendom Grinderman bo Nick Cave nastopil v okviru promocijske turneje ob izidu novega albuma. Težko pričakovani album Grinderman 2 izide 13. septembra 2010 – le slab mesec pred ljubljanskim nastopom.
Grinderman je skupina sestavljena iz samega jedra skupine The Bad Seeds, nastala pa je pred tremi leti, ko se je v Nicku – po nekajletnem drsenju v svet varnega milozvočnja – zopet prebudil prvinski nagon surove ekspresivnosti in energije. Grinderman z hruščem in truščem, surovim bluzom in soničnim hrupom prebujajo duha zgodnjih The Birthday Party. Prvi album z istoimenskim naslovom je izšel pri Nickovi matični založbi Mute leta 2007 in je s svojo zvočno neposrednostjo in udarnostjo presenetil tako fanovsko kot kritiško javnost, ki z nestrpnostjo pričakuje jesenski izid novega albuma.

Organizacija: ŠKUC ROPOT in KINO ŠIŠKA

Sobota, 9. oktober 2010 ob 20:00, Križanke, Ljubljana

Vstopnice v predprodaji po ceni 35 evrov od ponedeljka 14. junija. Predprodajna mesta: vsa EVENTIM-ova prodajna mesta: Petrol servisi, Kompasove poslovalnice, trgovine BIG BANG, Modri in e-studentski servisi, 3 dva trafike, Delo prodaja, blagajna Kina Šiška, INFO ŠKUC (Stari trg 21, LJ; odprto vsak dan med 12.00 in 20.00), spletni nakup: www.eventim.si, www.skuc.org, www.vstopnice.com, www.koncerti.net, www.napovednik.com.  Eventimova telefonska prodaja: 01/420 5000

Več informacij:
http://www.grinderman.com
http://www.myspace.com/grinderman
www.skuc.org
http://www.kinosiska.si

Povezani članki: