Anavrin po Srbiji še na Madžarsko

Anavrin po Srbiji še na Madžarsko

Anavrin po Srbiji še na Madžarsko

Skupina Anavrin se je vrnila z mini turneje po Balkanu. Nastopali so v Srbiji, kjer so doživeli izjemno topel sprejem. Po končanem koncertu se je publika nagnetla v zaodrju, kjer so fantje podpisovali CDje in se pogovarjali z oboževalci. Nekaj se jih je na koncert v Novi Sad pripeljalo celo z Madžarske. Z najbolj vztrajnimi so naslednji dan obiskali znamenito trdnjavo.
»Podali smo se na nam še zelo nepoznano področje nekdanje Jugoslavije in nismo vedeli, kaj pričakovati. Od koncertov v tujini smo doslej namreč največ gostovali v sosednji Avstriji. Na koncu pa se je izkazalo, da je bil koncert v Novem Sadu eden boljših v naši zgodovini, saj je bila publika res edinstvena. Poznali in peli so tako angleške kot slovenske single, kar nas je zelo presenetilo, ampak splet očitno dela svoje. Najbolj so jih navdušili Better U, Cheduli, Like a prayer in Pri filozofiji. Takšnega odziva res nismo pričakovali niti v sanjah, zato se definitivno jeseni vračamo v Srbijo in odigramo še več koncertov,« je povedal bobnar Matej Selan.
Skupino Anavrin lahko v prihodnje slišite 4.6. v Ljubljani, junija pa se bodo odpravili še na Madžarsko, kjer igrajo 11.6.

Povezani članki:

Značke: