Poletno prostozidarjenje z The Freemasons

freemasons

The Freemasons, Inbox/Ljubljana, 27. februar 2010, Vstopnina: v predprodaji 12 EUR, na dan dogodka 15 EUR
 
Inbox nam je pripravil najboljši poletni žur letošnje zime, ki že pakira kovčke in se počasi poslavlja. V goste so povabili duo, ki je sinonim za vesel, energičen, funky house in vedeli smo, da lahko od prostozidarskega dvojca pričakujemo glasbo, ki bo vzbudila skomine po poletju. 
 
Obljuba poletja je v nabiralnik privabila lepo število oboževalcev housa, tega letnega časa in še česa. Marsikdo pa si je prišel spočiti oči na tekmovalkah za naslov Miss Bikini Slovenije 2010, ki so popestrile dogajanje in dvignile že tako visoke temperature. Ker poletno vročico spremlja tudi žeja, je Inbox poskrbel tudi za koktejle, da smo se malce osvežili med intenzivnim miganjem.
 
Mayonesse aka ClemenB&MatthewK sta naredila prve stopinje v peščeni plaži tega poletnega dogodka in nas dostojno pripravila na idiličen house večer. Od Freemasons smo dobili točno to, česar smo se veselili. Ogromno vokalov, repertoar oldies goldies v kombinaciji z novejšimi izdajami, njunimi uspešnicami in  vse skupaj z veliko mero pozitive na funky house način. Popolnoma neplanirano presenečenje večera je bil obisk Lise Millett, ki je dan prej nastopala na Štajerskem in je prijela za mikrofon ter še dodatno pripomogla k vsesplošni evforiji. Tudi odmerek je bil dovolj velik, saj se je zvrstilo poštenih 6 ur uživanja v njuni družbi. Večer sta zaključila s fantastično večno melodijo od U2, With or without you, ki je zapečatila okus poletja ob koncu te hladne zime.
 
Dobili smo košček poletja, house poslastico, nepričakovani nastop odlične vokalistke, mične gospodične Miss Bikini in še toliko pozitivnega, da bomo lažje potrpeli do pravega poletja.
Tekst: Barbara P.
Foto: Aljaž Novosel

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.