Junior Jack & Kid Creme po pustno

Junior Jack

Junior  Jack & Kid Creme, Inbox/Ljubljana, 13. februar 2010, Vstopnina: v predprodaji 15 EUR, na dan dogodka 18 EUR, za pustne maske 13 EUR
 
 
Ena izmed najolj prominentnih svetovnih založb, založba Defected, je začela z rednimi večeri v naših logih – natančneje v klubu Inbox. Z dvojcem Junior Jack in Kid Creme, ki sta zaorala ledino, sicer do sedaj nismo imeli pretirane sreče, saj smo ju šli poslušati že dvakrat in obakrat ju ni bilo. Tudi tokrat bi že morala začeti z nastopom in ju še ni bilo od nikoder, zato smo se upravičeno zbali, da se bo zgodovina ponovila še v tretje. Pa se na srečo ni.
 
Pustna sobota v Inboxu je imela priokus norčavosti in veselosti praznika, maskiranih je bilo presenetljivo veliko obiskovalcev, ki so pokazali tudi precejšnjo mero izvirnosti. Vzdušje je bilo zaradi tega še posebno pozitivno in igrivo. Na otvoritvenem DJ-ju, Jr. Greggu je ležalo veliko breme, saj ne samo, da je moral razigrano publiko dobro ogreti, prav tako jih je moral zadržati na plesišču dlje, kot je bilo predvideno. Po izkušnjah sodeč, smo tako ali tako pričakovali, da bo zadeva zanj mačji kašelj, saj nas ni še nikoli razočaral in nismo se zmotili. Ko sta se končno prikazala Junior Jack in Kid Creme, smo bili že dodobra razplesani. Njun začetek je bil malce neroden. Videlo se je, da nista najbolj zbrana in izvedla sta nekaj nenavadnih, predolgih prehodov. Zbali smo se, da nas bosta pustila hladne, a sta se zelo hitro ujela in nas v noro pustno noč popeljala na malce trših, bolj progresivnih ritmih, ki sta jim na vsake toliko vmešala kak posebno zanimiv glasben »cukrček«.
House je bil pravi, energije več kot dovolj, basi na pravi jakosti in ravno dovolj tistih komadov, ko smo lahko zraven tudi zapeli. Publika je uživala in plesišče je bilo prijetno polno ves čas dogodka. Junior Jack & Kid Creme sta dokazala, da res gre v tretje rado in obenem, da je bilo vredno poskusiti kar trikrat. Jr. Gregg je prevzel tudi zaključek in nadaljeval v svojem odličnem stilu vse dokler se niso prižgale luči. V Inboxu še nikoli ob zaključku nismo videli tako polnega plesišča, kar lahko pomeni samo eno-nihče ni hotel domov in to je lahko samo dobro.
 
To soboto je imel pust res svojo moč, saj se ponovno zgodil fantastičen party. Kljub temu, da smo na goste morali malce počakati, je bilo vredno, treba pa je poudariti, da so se tudi vsi ostali resnično maksimalno potrudili, da je vse teklo, kot namazano. Veseli nas, da Inbox ne spi na starih lovorikah in da tudi sedaj, ko je že uveljavljen klub, skrbi za to, da gre s svojimi dogodki vsakič korak naprej.
 
 
Tekst: Barbara
 Foto: Nina G.

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.