Velike dolžine z Martynom v 4ki

Velike dolžine z Martynom v 4ki

Velike dolžine z Martynom v 4ki

Klub K4/ Ljubljana
22. 01. 2009
 
V petek so se po treh tednih premora ponovno odprla vrata v svet glasbe, druženja in urbanih ritmov. Klub K4 nam je za otvoritveno poslastico druge sezone pripravil gostovanje vsestranskega mojstra elektronske glasbe in podzemnih basov.
 
Event Great lengths z Martynom, ki se je odvijal na velikem prizorišču našega najljubšega underground prostora, je bil zagotovo eden izmed vrhuncev gostovanj v K4 tega leta. Martyn je drzni nizozemec, z upanjem da obstaja prostor klubske elektronike, ki je osvobojen žanrskih in stilskih omejitev. S tem bi po mojstrovem mnenju klubska plesna glasba postala bolj čista, pestra in zabavna. Vsekakor se lahko strinjamo z Martynovim mnenjem, saj njegova ustvarjalna glasbena vsestranskost pripomore k valovanju vzdušja, energije, volje in nas za vsekakor pester večer in izbor različnih elektronskih ritmov ne prizemlji k statičnemu pozibavanju. Martyn je začel v dnb vodah, nadaljeval kot nepričakovan junak dubstepa, danes pa velja za enega najbolj izpostavljenih DJ-ev pozdemne smetane, ki tako v produkciji kot za mešalno mizo preseneča z dodelanim in drznim miksom različnih slogov.
 
Da gre za zanimiv razpon izvajalčevih glasbenih sposobnosti, smo se lahko prepričali na lastna ušesa. Ko je na začetku večera kazalo, da event vseeno ne bo tako obiskan, se je čez čas kar trlo obiskovalcev željnih podzemnih vibracij glasbene poslastice izpod Martynovih prstov. Seveda odvisno od posameznika, ker vsem ni všeč vse, je bil pretok obiskovalcev z velikega prizorišča proti šanku kar močan. Kljub temu, večer je bil kot vedno poln mešanih občutkov.
 
Poleg Martyna sta veliki floor vrtela še Fedja (IntoSomeThing) in Freeverse (Krunch it!!, Synaptic), mali floor pa je bil tokrat pod okriljem Borke in IntoSomeThing family & friends. 
 
Druga sezona se je začela v pravi smeri, zagnano in pestro in že kar na začetku ponudila enega izmed vrhuncev tega leta. Kaj sledi?
 
Tekst: Miha Štih
 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.