Popolna noč z Davidom

Morales 11

David Morales, Inbox/Ljubljana, 16. januar 2010, Vstopnina: v predprodaji 15 EUR, na dan dogodka 18 EUR
 
 
Da, seveda se je slekel. Ampak to ni razlog, da ga gremo poslušat vedno, ko je v bližini, čeprav njegovo telo zgleda zelo dobro ohranjeno za datum njegovega EMŠO. David Morales ima nekaj, kar ga dela resnično legendo, poleg nekaj zimzelenih hitov vedno uspe pričarati prav posebno atmosfero in preplesti staro z novim. Ne boji se tvegati in navreči kaj popolnoma nepričakovanega, kot na primer Losing my religion od REM, Paparazzi od Lady Gaga ali Haeater od Samim. Kljub temu, da tvega, so njegovi nastopi konsistentni. Kvaliteta ostaja, kljub temu, da nekateri niso navdušeni nad kvantiteto njegovih nastopov v naših logih. Mi se ne strinjamo in pravimo še več Davida, kljub temu, da smo tokrat dobili kar 4 ure pravega house užitka. Ko se je oblekel, smo se ustrašili nepreklicnega konca(po izkušnjah ima to namreč tak pomen), a je kljub temu še ostal z nami, zamigal in vidno užival. David, pridi še kaj!
 
Tokratni večer v Inboxu je bil eden tistih, ko se enostavno vse »poklapa«. DJ Jr. Gregg nas je pošteno ogrel. Nabiralnik je bil zelo lepo zapolnjen, a vseeno ne prepoln. Kliantela je bila tam predvsem zaradi glasbe, kar je bilo čutiti na vsakem koraku, še posebej, ko so vsa grla družno zapela Here I am ali Needin’ you. Razmerje med spoloma je bilo spet nadvse ugodnih pol-pol. Na šankih je vse potekalo, kot je treba in celo WC-ji, večna rak rana Inboxa, so bili zelo zgledni ves čas prireditve in celo poplava, ki je tam skoraj stalnica, nam je bila tokrat prihranjena.
 
Ko so nas zjutraj zaslepile prižgane luči, nam je bilo žal, da je tako krasnega večera že konec in če lahko leto sodimo po njegovem začetku, nas čaka pestro 2010 v katerem bomo še naprej zvesti ljubljanskemu klubu, za katerega lahko rečemo, da je res na nivoju. Inbox nas upe vedno znova prepričati in če bodo na programu taki gostje, kot je David, bomo z največjim veseljem podaljšali veljavnost Inboxove inventarne številke.
 
In še češnja na vrhu smetane: celotni Davidov sobotni set lahko poslušate na spletni strani kluba Inbox!
 
 
Tekst: Barbara
  
Foto: Nina G.

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.