Planet house s Paolom Barbatom

Paolo Barbato 2

Paolo Barbato, Planet Tuš/Maribor, 4. december 2009, Vstopnina: 5 EUR, Vzdušje: prijetno-plesni house petek
 
 
V zadnjem času smo »trpeli« pomanjkanje house dogodkov, predvsem na Štajerskem in zdaj se je pojavilo novo prizorišče, ki obeta-Planet Tuš Maribor. Lokalni organizatorji so se ojunačili in priredili nadvse prijeten house večer, za katere upamo, da bodo v prihodnosti precej redno na sporedu.
 
Italijan Paolo Barbato je stalnica na slovenski house sceni in kljub temu, da je precej spremenil svojo glasbeno podobo, je še vedno dovolj zanimiv. Pripravil nam je pester program pravega house-a v katerega je vpletal tudi kak komad iz repertoarja oldies goldies, enako je veljalo za ostale DJ-je iz lokalnega okolja, ki pa prav nič ne zaostajajo po kakovosti: Om, Matt-J, D’Furious, Al Passid in Immortal. Celotni večer so popestrili Urban na kongih, Go-go plesalke in frizerske umetnine izpod prstov ekipe salona Cut’n’go ter bodypainting stvaritve Dunje Ravnikar.
 
Sam dogodek je pritegnil dovolj obiskovalcev, house je bil takšen, kot mora biti, naplesali smo se…edino končalo se je za naš okus veliko prehitro, saj so zadnji ritmi potihnili že nekaj čez tretjo uro zjutraj, ko se slovenska house publika, vajena žuranja vsaj do 6. ure zjutraj, komaj dobro ogreje.
 
Pohvale organizatorjem, DJ-jem, celotni ekipi in se vidimo na naslednjem dogodku-čim prej, tem bolje!
 
Tekst: Barbara P. 
Foto: Nina

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.