Shapeshiftersko voščilo Inboxu ob rojstnem dnevu

shapeshifters

The Shapeshifters, Inbox/Ljubljana
17.oktober 2009
Vstopnina: 17€ , predprodaja 12€
Vzdušje: Ni da ni…
 
 
Verjetno bi bil greh, če bi nam enkrat uspelo prit v klub pred polnočjo. No resnica je takšna, da nam to tudi tokrat ni. Vendar pa nas je že nekaj po polnoči pričakal »Full Inbox«. Že stanje na parkirišču je napovedovalo, da si bo danes potrebno prostor za plesanje dobesedno izboriti (tako kot smo si ga že malo prej na parkirišču). In res, ko smo ob vstopu malo »zakruzali« po klubu ter po kratkem obisku ženskega »Outboxa« ponovno zašli na plesišče, se je v slabih 15 minutah klub napolnil skoraj do zadnjih kapacitet.
 
Za ogrevanje, je poskrbel beograjski Dj Pookie, ki je svoje delo opravil več kot odlično. Množico je ogrel do te mere, da je lahko glavni Dj-ski team samo nadaljevala, kjer je on končal. Ob spremljavi trobe in električne kitare, ki jo je odlično upravljal Mark Ceilinger je resnično pokazal, da je house glasba, ki zveni neverjetno dobro tudi ob živi spremljavi glasbil. Celotno vzdušje so skupaj z warm-up Dj-em prijetno začinile tudi plesne animacije, ki jih tokrat res ni manjkalo. Od na zibelkah spuščajočih se deklet, do postavnih fantov, ki so izvajli težko predstavljive akrobacije. Definitivno si zaslužijo eno medvedjo pohvalo, saj so se izkazali za resnično profesionalne in so pokazali, da zmorejo pokazati več kot samo golo kožo. Vse skupaj, je zelo spominjalo na sceno Electronic Carnivala, ki pa je bila po moji oceni ena najboljših kar sem jih videla v Sloveniji.
 
Okoli pol druge ure zjutraj sta za mešalno mizo stopila glavna DJ-ja večera The Shapeshifters in Inboxu podala glasbeno voščilo na nivoju, ali kot bi temu pri nas na štajerskem rekli »POŠTENO glasbeno voščilo«. Moram priznat, da sem ju poslušala prvič in naredila sta res senzacionalni »Halo efekt«. Kar pomeni, ko naslednjič vidim njuni imeni, o udeležbi ne bom razmišljala dvakrat. Zavrtela sta komade, kjer bi res lahko rekli, da je bilo vse OD… DO. Od trenutno aktualnih komadov, pa vse do zimzelenega housa, ki je na noge postavil še obiskovalce, ki so rekli, da bodo prišel samo malo pogledat. Odvrtela sta res raznoliko paleto house komadov, med katerimi sta naredila »jagodni izbor«. Vse skupaj pa je doseglo vrhunec, ko sta odvrtela komad nam tako ljube Švedske house mafije »Leave the world behind«. Takrat pa ni bilo v Inboxu para rok, ki nebi posegel po zraku. Vse skupaj pa je bilo še tolko boljše, ker si ob pogledu na Dj-a lahko videl, da sta tudi onadva tam kot mi-v občutku neverjetno dobrega housa. In iskreno povedano, ni ga boljšega, kot DJ-a, ki čuti z množico.
 
Celotno dogajanje je zaključil Dj Sylvain skupaj z vokalistko Laro Love. Skupaj sta nas popeljala do konca praznovanja, kjer so nas morali ob šesti uri zjutraj dobesedno pomesti iz »nabiralnika«. Tudi drugi Inboxov floor ni trpel nobenega pomanjkanja. Bolj je bil sicer namenjem praznovanju v pravem pomenu besede, saj je bil lepo dekoriran z rojstnodnevnimi baloni in z mizami, ki so bile obložene s prigrizki. Pa tudi izbor glasbe ni nič kaj zaostajal za glavnim floorom.
 
Ugotavljam, da bomo v Inboxu počasi postali inventar, saj ga obiskujemo že skoraj vsako soboto. To je žalostno dejstvo, ki le nakazuje kako slabo je stanje dobrih klubov in partijev v Sloveniji. Ampak dokler bo obratoval Inbox in ga bodo obiskovali tako dobri gostje, kot do sedaj, potem tudi mi ne bomo manjkali. Ker če pa kaj…te pa to.
 
Tekst: Nina G.
Foto: Polona & Nina
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.