Tiësto ‘razstrelil’ Gospodarsko razstavišče!

gr_tiesto001_jun09

Gospodarsko razstavišče v Ljubljani je v sredo in četrtek pokalo po šivih, ko je za mešalno mizo stopil legendarni Tiësto. Dokazal je, da je pravi mojster spektakla in veliki ljubljenec množic, ki nikogar ne pusti hladnega.
 
Nizozemec je svojo obljubo o tem, da bo »razstrelil« Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, tudi izpolnil. Sam je po zadnjem večeru povedal, da mu je bilo v veliki užitek vrteti pred tako dobrim občinstvom, ki ni niti za trenutek obstalo na mestu, hkrati pa je izrazil željo, da bi se rad ponovno vrnil. Roke so bile ves čas njegovega nastopa v zraku, publika je kričala in se poistovetila z nastalo čarovnijo, ki je trajala več kot štiri ure. Med obiskovalci je po končanem spektaklu odmevalo: »Bilo je noro in nepozabno, kapo dol Tëistu, dokazal je, da je najboljši!« Velikopozitivnih odzivov pa sta požela tudi Dean Deen in Funkerman.
 
Na Tiëstovem repertuarju so se znašli hiti kot so Adagio for Strings, Traffic, Dance4life, He’s a Pirate … Tako kot je obljubil, pa je v Ljubljani testiral tudi nekaj novega, še neslišanega materiala. Za dogodek izpeljan na svetovni ravni je bila poleg Tiësta zadolžena tudi produkcijska ekipa Unlimited productions, ki je poskrbela za tehnično dovršenost dogodka in dodatne efekte na prizorišču. Nikakor pa ne moremo mimo zelo uspešnega ogrevanja publike, za katerega sta poskrbela slovenski didžej Dean Deen in Nizozemec Funkerman. Slednji je v velikem slogu dvignil temperaturo do viška in naredil prostor za Tiësta, ki je s svojim setom začel ob 1. uri zjutraj in končal nekaj minut pred 5. uro zjutraj.
 
Tiësto je še enkrat utrdil svoj sloves, saj je kar dva dni zapored v velikem spektakularnem slogu nastopil na Gospodarskem razstavišču. Publika je norela in dvorana je pokala po šivih.
Tekst: PR
Foto: Simon Šturm

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.