Morje oboževalcev d’n’b-a v K4

Morje oboževalcev d'n'b-a v K4

Morje oboževalcev d’n’b-a v K4

Ljubljana/ Klub K4
8. maj 2009
 
V klubu K4 je petkov večer pripadal ekipi RDYO DJs, ki so v goste povabili enega najvplivnejših drum and bass dj-jev na sceni, LTJ Bukema.
 
Za ogrevanje so poskrbeli stalni člani ekipe RDYO: Jamirko, Koltek in Massimo s svojimi hardstepin, drumfunk in 360-stopinj dnb seti.
 
Ko sta za mešalno mizo stopila LTJ Bukem in MC Konrad pa je bilo čutiti pristen zvok underground dnb-ja, ki sta ga uspešno prenesla iz britanskih klubov v naša ušesa. Vendar kljub vizionarskem slogu, ki naj bi ga predstavljal Bukem, nas nista preveč navdušila in rahlo krenila s poti v ekstazo kot smo je vajeni v klubu K4. Ni bilo občutiti zvočnih vložkov, ki bi dali večeru tisto pravo piko na i. Kljub vsemu ostaja manjši grenak priokus , da vendarle nista prikazala vsega kar znata.  Mogoče smo samo že malo razvajeni in prenasičeni dnb eventov in nas tokratni ni tako prepričal…
 
Na manjšem izmed floor-ov pa je tokrat glavno taktirko prevzel Dj Soul iz ekipe FM Jam iz Tuzle. Svoje pa so dodali še Pier,Fu in Shine iz RDYO. Poskrbeli so predvsem za bolj sproščujoče poplesavanje v ritmih reggae-ja, hiphop-a in jungla.
 
V 4-ki je ponovno dogajalo, bilo je morje obiskovalcev, željnih zabave v dobrih zvokih elektronske glasbe, kar so tudi dobili.
 
Tekst: Jan Kovač
 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.