RDYO v 4ki

RDYO (1)

Ljubljana/ Klub K4
28. marec 2009
V Klubu K4 je ponovno dogajalo. Dobra glasba, odlično vzdušje in noro ozračje. Sobotni večer je bil namenjen ekipi RDYO DJs & ROOTS IN SESSION SOUNDS z eventom NJU! (filgutmjuzik parti), kar je tudi bil. V središče dogajanja je ekipa RDYO DJs tokrat postavila drum n bass ritme in pošteno zavrela veliki kotel. Ob šanku pa se je v duhu Jamajke odvijal glasbeno vizualni potopis.
V ritmih drnb-ja in pridihu brejka z znaimivimi vložki, so stopnjo vrelišča na main flooru ohranjali mojstri Jamirko, Pier, Koltek in gost iz Italije, Peedoo. Slednjemu najbolj diši elektronski brejk, medtem ko se Koltek navdušuje nad tršo različico drnb-ja. Skupaj so fantje naredili korak naprej od klasičnih ritmov in nam pričarali pravo drnb poslastico. Mali floor sta zavzela Pier in Vj Rasta, ki sta se vrnila z Jamajke in svoje bogate izkušnje delila z nami tako glasbeno kot vizualno. Po dolgem času so nas na valovih ragge-ja, dancehall-a, ragga, hiphop-a, in podobnih zvočnih vibracijah, ponovno zibali Pier, Fu in Shine.
K4 ne razočara, domov pa so nas pregnale šele prižgane luči in utrujene noge, saj na takem eventu, ob taki energiji in nori glasbi vsekakor ne moraš ostati pri miru.
 
Tekst: Miha Štih
Foto: Jackie D.

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.