Prava Pacha

Pacha 1

Exclusive Pacha Night, Inbox/Ljubljana
21. marec 2009, Vstopnina: 13€ predprodaja, 15 € do 23h, 18 € po 23h, vzdušje: prava Pacha!

Ker smo se v Pacho zaljubili že na Ibiziÿ(več o tem: https://www.rockonnet.com/clanek.php?id=13&article=8011), je bil obisk dogodka na naših tleh, ki bi naj nanjo spominjal, skoraj obvezen. Dvomi o tem ali bo organizatorju uspelo pričarati vsaj delček tega, kar se dogaja v Pachi na Ibizi, so bili zelo izraziti, a neutemeljeni, saj smo v soboto zvečer podoživeli tiste nore, vroče, julijske noči na otoku hedonizma.
 
Inbox je odlično mesto zabave. Ozvočenje je eno boljših, kar smo jih imeli priložnost slišati, celostna podoba pa deluje resnično sveže tako, da ni težko pozabiti, da je skropocalo pod imenom Fun Factory sploh kdaj obstajalo v istih prostorih. Pacha preobleka je vsebovala dekoracijo in video wall projekcije v stilu Pacha češenj ter seveda mične plesalke. Napol gole plesalke v kostumih, ki so resnično podobni tistim, ki smo jih v Pachi videli na Carnival night, ki nastaja pod taktirko Ericka Morilla. Vizualni del je bil v Inboxu avtentičen, a seveda v veliko manjšem obsegu, kot v originalni Pachi na Ibizi. Plesalcev moškega spola v stilu Pache tokrat nismo pogrešali, saj bi ogreli kvečjemu kakšno gejevsko srce, vse ostalo pa je več kot odlično služilo svojemu namenu in je vzbudilo spomine in skomine po originalni, otoški Pachi.
 
Tudi glasbeno gledano je bil dogodek zelo avtentičen. Sarah Main, ki smo jo sicer slišali že večkrat in vedno uspe prepričati ter Andy Baxter, sta ostala zvesta glasbeni podobi Pache z močnimi, temačnejšimi, progresivnimi ter elektro ritmi. Obvezen dodatek pa so ostali oldies goldies iz house scene, ki so stalnica tudi na plesiščih širom Ibize. Shark in Rusty sta uspešno držala tempo tako, da je bil ves večer zaključena, smiselna celota, ki nas je prikovala na plesišče od prvega do zadnjega trenutka.
 
Ko smo, enako kot na Ibizi, ob prvih jutranjih sončnih žarkih zadovoljeni, zadovoljni in prijetno utrujeni, pobrali šila in kopita, je padla odločitev, da se v Pacho še vrnemo. Tako tisto na Ibizi, kot tudi v to, ki pride k nam.
 
Tekst: Barbara P.
Foto: Nina
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.