Pozitiva ala Jay-J

Jay-J 1

Jay-J, Samsara/Maribor,
30. januar 2009, vstopnina: do 24h: 8€, po 24h: 10€,
vzdušje: privat party pozitiva
 
Tokrat smo pričakovali, da bo v Samsari število obiskovalcev precejšnje in ko smo prišli na kraj dogodka, nas je dejstvo, da je odprto samo manjše-coctail bar-plesišče, rahlo razočaralo. Povsem neupravičeno!
DJ T-Jay je temperaturo spravil na tako raven, da je bilo prav prijetno. Kljub temu, da plesišče ni pokalo po šivih, je bilo zapolnjeno z nasmejanimi obrazi. Zastopanost po spolih se je prevesila v korist moških, vendar vse skupaj ni bilo moteče. Poleg zvestih house privržencev smo opazili tudi nekaj takih, ki so se tam znašli povsem slučajno ali celo takšnih, ki so prišli z izgovorom: «ker se nikjer drugje v Mariboru nič ne dogaja«.
 
Glasbena podoba dogodka je sledila smernicam vokalnega, funky, prijetno plesnega house-a. Ko je za mešalko stopila zvezda večera, Jay-J, smo bili že prijetno plesno razgibani. Gost je oddajal izjemno prijetno energijo v kombinaciji z nadvse ušesu prijaznimi komadi. Nismo se mogli upreti njegovemu prijetnemu nasmehu in prisiljeni smo bili migati skupaj z njim…oz. pod njegovo taktirko. Za njim je v enakem stilu nadaljeval DJ Om, Jay-J pa se nam je pridružil na plesišču, kjer smo sproščeno klepetali, si podajali balone in razmigali telesa. Lepo je videti, da se je uspel med nami sprostiti in bilo je jasno, da je užival. Tako, kot mi. Med obiskovalci pa je bilo mogoče opaziti celo delno, a neuspešno zakamufliranega Lada Bizovičarja in Rada Muleja, ki jima tudi očitno ni bilo hudega.
 
Krasno noč smo zaključili v soju luči in ob prvih zamahih čistilkine metle, v upanju, da vse skupaj še kdaj ponovimo.
Tekst: Barbara P.
Foto: Ivika, Nina
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.