Kratek DJ Rupture

dj rupture (1)

Ljubljana / Channel Zero
31. januar 2009
Vstopnina: 7€ / po 23h 8€

 
Pretekla sobota je marsikatermenu klubskemu zahajalcu povzročila dileme – v Ljubljani so se namreč ponujali kar štirje omembe vredni dogodki, katerih glasbena paleta je obljubljala plesne urice s podlago elektronske glasbe.
Sub Sub je gostoval Aleksija, britanska dvojica The Shapeshifters je grela občinstvo v InBoxu, prav tako otoški Krafty Kuts je gostoval v Štirki, pričujoča ekipa Rockonneta pa je obula svoje plesne čeveljce in se odpravila v domačnost ChO, kjer je line-up obetal nastop uspešnega ameriškega mešalca ritmov z umetniškim imenom DJ Rupture in štirih podpornikov (domača Sunneh in Freeverse ter avstrijsko-hrvaški kolektiv Disco404).
 
V dobro uro trajajočem setu glavnega DJ-a večera, ki se je pričel nekje pred drugo uro zjutraj, smo zares slišali zanimivo raznolikost žanrov, pri čemer pa je Rupture uspešno zadrževal rdečo nit in s tem obiskovalce na plesišču. Sicer malce počasen set za tako energično zastavljeno soboto bi z lahkoto potešil glasbena in atmosferna pričakovanja, če bi Rupture le ostal za mešalkami kaj dlje od mišljenega časovnega okvirja. Za povrhu je za njem vajeti prevzela DJ Feelipa, ki je prešaltala v tehno vode, ta preskok pa nama s fotografinjo ni bil najbolj pri srcu, tako da sva se dokaj hitro popokali proti domu, dokaj nepotešeni.. 
 
tekst: M. Ajkula
foto: Tjaša Janovljak
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.