Dance & Disorder v K4

D&D,K4 (1) copy

Ljubljana, Klub K4
13. februar 2009
 
Ekipa Intosomething kot kaže nima namena razočarati. Tudi to pot so glavne niti prepustili gostom iz tujine, sami pa zavzeli malo polje zabave in spet – ponesli do jutra.
 
Pester izbor zasanjanega tech minimala, ki koketira z vsem mogočim do te mere, da žanrska pestrost nima več smisla. Hipnotičnost in tribalnost sta tista, ki jih venomer ohranja na odru svežine, vključno z gosti, ki jih predstavljajo vedoželjnim poslušalcem. Greg Wilson je tokrat pričaral nekoliko drugačen K4 ambient, ki bi lahko spominjal na študentsko zabavo naključnežev, ki to niso bili.
 
Slišati kultne vokalne vlože Queenov, Rollingov ter Talking Headsov na velikem plesišču sicer ni domena Intosomething Dance&Disorder dogodkov, pa vendar se je izkazalo, da neklasično ogrevanje publike z ne-elektronsko plesno glasbo ni napačna strategija. Vse skupaj je delovalo kot optimalna priprava za totalno predanost Roji in Fedji, katerih štafetna palica vedno pade v prave roke, ne glede na to, da so te vedno visoko nad glavo, v zraku.
 
Petek 13. od tega trenutka nikakor ne more pomeniti zlonamernega poteka dneva. Kvečjemu lahko postane sinonim za »nepričakovano v pričakovanju« naslednjega D&D dogodka. Henrik Schwarz vsekakor je garant, da črna barva ne bo barva žalovanja, temveč široka paleta deep undergrounda.
 
Tekst: Sašo Stojanov
Foto: Jackica

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.