Dancing Dragon revival

Dancing Dragon revival

Dancing Dragon revival

Ljubljana / Channel Zero
30.12.2007
vstopnina: 5 €
 
Rečeno storjeno. Silvestrovo se je zame začelo 31.12.2008. Aja, pa saj se je vsem, nekateri pa smo silvestrovo vzeli zares (to ni promocija, ker je napisano z malo) in začeli silvestrovati že kar takoj po polnoči.
 
Ta spontana pred-silvestrovanja, ki se nekaterim članom družbe zdijo primerna za dokazovanje blesavosti vsakoletnega veseljačenja ob novoletni noriji in seveda cel mesec prej, so odlični izgovori, da se praznovanje iz enega dneva zavleče na dva (za pogumne na tri, štiri), ali pa se zadeva konča že kar na dotičen dan brez pompa in slave ‘pravega’ slivestra z milijon petardami in raketami, ki rečejo BUUM!
 
Sebe štejem ravno med te ljudi in se zato z veseljem udeležujem prijetnih druženj z bolj ali manj znanimi ljudmi v bližnjem klubu Ch0. Ekipa DancingDragon je po vzoru lanskoletnega pred-silvestrovanja pripravila v psy-ritme ovito noč. DJ-i ID, Tyma Psykopter, Killgore Trout, Maggiox in Tillx, eni bolj poskočni od drugih, so iz minute v minuto bolj poln klub držali na nogah do zgodnjih jutranjih ur. Prehodi med njihovimi seti se niso zaznali kot neprijetna motnja, ampak so se Disk Jockeji lepo dopolnjevali in si en drugemu pripravljali teren za vzpodbujanje plešoče publike.
 
Še na dolga leta predsilvestrovanj!
Slogan: »Silvestrovo je tok kul, da ga je treba takoj začet.«
 
Tekst: Timl
Foto: Tjaša Janovljak
 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.