Hranjenje v K4 – DJ Food

food (2)

DJ FOOD: Strictly Kev
Ljubljana / K4
vstopnina: 7 / 9 / 11 €
 
Za tokratno sobotno poslastico so nam v kultnem (že dolgo časa ne več študentskem) klubu K4 naročili catering pri znanih zvočno-kulinaričnih mojstrih ekipe Ninja Tune.
 
Kot vsi izkušenejši mojstri obračanja vinilnih in drugih ploščkov s primesmi ‘pojabučkanih’ samplov in bitov je tokratni mojster tovrstne kuhinje Strictly Kev več kot navdušil zbrano občestvo. Okusno napolnjena štirka je rajala v valovih, ki jih je z odličnim občutkom za potrebe populusa sproduciral Kev.
 
Seveda pa ne smem pozabiti omeniti predhodne RDYO ekipe, ki me je po daljšem času spet navdušila s svojim setom in vsem kar mu pritiče. Ravno oni so po mojem mnenju ponudili tisti pravi aperitiv, s katerim je potem tudi zvezda večera začutil, s čim nam naj postreže.
 
Medtem ko sta Borka in Bakto izvajala svoj program, so prvi jutranji avtobusi že odpeljali, kar se je opazilo tudi v vrstah za šankom (sreča zame). No, pa ne da bi to meni kaj prida pomagalo, ko sem hotel kasneje s kozarcem v roki iti na zasluženo čik pavzo. Striktno izvajanje zakona v ključnih trenutkih večera, ko se poigravaš z mislijo o odhodu in bi prijetna pavza v hladu noči premaknila jeziček na tehtnici v prid K4, se verjetno še komu poleg mene zdi čisto nerazumljivo (ali pač).
 
Tekst: Timl
Foto: Tjaša Janovljak
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.