Vračajo se Anavrin

Vračajo se Anavrin

Vračajo se Anavrin

Po nekaj uspešnih gostovanjih v tujini (Avstrija, Grčija, Hrvaška) se na slovensko glasbeno prizorišče v polnem zagonu vrača skupina Anavrin. Fantje so v preteklem letu snemali drugi studijski album, del katerega je nastajal tudi v Londonu. Izid načrtujejo v prvih mesecih prihdonjega leta, v teh dneh pa so pripravili novi single in videospot z naslovom GOLA.

Nove smernice so Anavrin že napovedali z udarnim angleškim singlom Better U, ki je požel zelo dober odziv tudi pri tujih poslušalcih na sosednjem Hrvaškem in v Avstriji, kjer so Anavrin spomladi letos imeli tudi kratko koncertno turnejo. Zdaj pa je na vrsti pravo nasprotje, pravijo. Čutna balada z naslovom Gola, ki še išče upanje po primarni ljubezni. Vizualizaicjo spota so fantje zaupali povsem sveži, a zelo perspektivni produkcijski ekipi z režiserjem Luko Štiglom na čelu, ki je tudi avtor presenetljivo šokantnega scenarija.

Premiera spota Gola se bo z veliko zabavo in koncertom zgodila v petek, 31.10. 2008, ob 22h v postojnskem klubu Jazzy. Po predstavitvi spota pa se nam obeta koncert, kjer boste poleg že poznanih singlov (Mi laže v obraz, pri filozofiji, Narcis, Better U in druge) lahko slišali tudi pesmi s prihajajočega albuma. Za najbolj zveste oboževalce pa Anavrin pripravljajo tudi presenečenje.

PR

Povezani članki:

Značke: