Last Day Here v Rdeči Ostrigi

Last Day Here v Rdeči Ostrigi

Last Day Here v Rdeči Ostrigi

Kot vsako sezono, se tudi letos v MKC Pri rdeči ostrigi nadaljujejo že tradiconalni Live in Sanity večeri. Tokrat s tremi bandi. Poleg kvalitetne muzike bo tudi vmesno predvajanje spotov + presenečenje …
Live in Sanity & HCpussy corporation predstavljajo
LAST DAY HERE
Skupina LastDayHere izstopa iz stereotipne predstave modernega rocka. Dobro zasnovana instrumentalna podlaga, začinjena z odličnim pevcem, z lahkoto prepriča tudi zahtevnejše poslušalce. Njihova glasba teži k izvirnosti, kakovosti (odlikujejo jih predvsem vokalne linije) in usklajenosti, ki jo je mogoče občutiti tudi v živo. Prepričljiv, atraktiven in energičen odrski nastop, ki v skladu z imenom LastDayHere temelji na filozofiji „danes si, jutri te ni“, se kaže v tem, da je za LastDayHere vsak koncert tako pomemben, kot bi bil zadnji. Vse, kar imamo, je ta trenutek, da ga izkoristimo do maksimuma. Obstaja samo danes in danes je čas za LastDayHere! In s takšno energijo vam bodo postregli vedno znova, ne glede na to, kolikokrat ste že bili na njihovem koncertu. Navdušenje nad njimi je več kot očitno vedno znova in znova.
Njihov prvenec »From Pieces Created« je v kratkem času tako doma kot v tujini prejel ogromno pozitivnih kritik. Veliko pove že ena izmed prvih recenzij, ki se glasi:„Če bodo fantje nadaljevali v tej smeri, jim je namenjen enak uspeh kot skupinam Metallica, Nickelback in AC/DC“ (Melted Metal Web Radio, november 2007). Opaženi so bili tudi v nemški različici, v svetu vodilne metal revije Metal Hammer, kjer je bilo zapisano:„To skupino je treba preveriti“ (Metal Hammer, april 2008). LastDayHere so skupina, ki diha kot celota, deluje kot družina in uživa v tem, da ustvarja glasbo.

www.lastdayhere.com
www.myspace.com/lastdayhereband

INMATE
Skupina INMATE iz Velenja trenutno deluje v štiričlanski zasedbi. V svojem štiriletnem delovanju imajo za sabo že obilico koncertov po celotni Sloveniji. Kljub nekaterim kadrovskim zamenjavam so v letih delovanja dozoreli v zvoku kot tudi glasbeni usmerjenosti. Močne kitare, udarna ritem sekcija in energičnost nastopov jim širi polje poslušalstva z vsakim koncertom in jih uvršča v polje modernih new age metal skupin. Njihovo delovanje in dojemanje glasbe temelji na trdem delu in iskanju novih, še nepoznanih vplivov. Kljub odhodu vokalista je za njimi eno najbolj plodovitih let, ki napovedujejo še kreativnejše delovanje in modernejše pristope. Trenutno je njihova prioriteta najti nov vokal, saj so v fazi snemanja prvenca pri znanem producentu Tatu Purushi. Kljub manjkajočemu členu koncertirajo instrumentalno in imajo polno dela pri piljenju materiala za album.
www.myspace.com/inmatemetal
BREEDLOCK
metal/progressive/experimental
Mlada, štiričanska zasedba aktivno ustvarja že od leta 2004 in prihaja iz Ljubljane. Po zamenjavi bobnarja, je šel stil banda bolj v trše, metalske vode. Don’t miss it!!
http://www.myspace.com/breedlock
Vabljeni.
 
PR

Povezani članki:

Značke: