Moralesovo slovo od Ambasade

Moralesovo slovo od Ambasade

Moralesovo slovo od Ambasade

Izola/Ambasada Gavioli/13.september 2008

 
Kot je v navadi že nekaj let, je tudi letošnjo sezono v Ambasadi Gavioli odprl David Morales, a žal je bil to njegov zadnjih tradicionalni obisk slovenske Obale oz.  Ambasade.

Uvodni del je pripadel DJ Dekky-ju oz. Urban dance Institution, ki je svoje delo s prijetnimi vokali in dodobra znanimi melodijami opravil več kot odlično. Zvezda večera je stopila na podest okoli druge zjutraj in nato dirigirala in vodila plešočo množico do zgodnjih jutranjih ur. Ob vrtenju dirigentske taktirke oz. plošč je Morales nesebično kot vedno poskrbel za obilo zabave in zadovoljstva.

Posebne predstavitve David Morales niti ne potrebuje. Sodi med začetnike in snovalce house glasbe in njegov vpliv na njen razvoj je izjemen. Set je začel bolj blago in vokalno z dovolj znanimi glasbenimi vložki, tako da sem doživel tudi to, da si ljudje v AG-ju prepevajo (Robin S – Show me Love). Kot bi rekel moj dedek:"Jao,da sam ja to doživeo pa sad i da umrem ne bi mi bilo žao". Vzdušje se je postopoma stopnjevalo k tršim ritmom in prav vsi so prišli na svoj račun. Žal zadnjič na Moralesovem žuru v AG in hkrati tudi na enem izmed nasploh zadnjih žurov v Ambasadi.

Moralesov zadnji nastop v Ambasadi Gavioli je nedvomno privabil tudi marsikateri nostalgičen občutek, ko se zaveš, da je za koga morda RES ZADNJIČ.

 

                                                                                                                                     Edin

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.