Soočenje psy-trensa in maximal prog-elektra

Penta 2

Ljubljana / K4
Petek, 6.junij 2008
 
V petek je bila sezona 2007/08 v podzemlju Kersnikove maximalno tre(n)skajoče in električno poskakujoče zaključena z združenimi močmi in širokom razponom glasbe ekip Audiodevlish in Maximal.
 
Na velikem floru nas je končno obiskal Nikita Tselovalnkov aka Penta in s svojim energičnim tempom, psihadeličnim ritmom in veselo melodijo združil pisano množico razigranih plesalcev iz različnih plemen in povzročil pozitivno stanje hipnotičnega transa. Kot pionir psy-trance sveta je dokazal, da mu originalnosti in inovativnosti res še ni zmanjkalo. Penta nam je zakuhal zares vročo polento, začelo pa se je že s prvim od domačih prvoborcev: Naveen-om. Že ob mojem prihodu me je prijetno presenetil z pokajočim udarnim tempom in preostalo mi ni nič drugega kot pridružiti se veseljakom na plesišču in začeti noreti. K vrtenju in norenju je vzpodbujala tudi impresivna vizualija, za katero je odlično poskrbel Dekaos. Pohvale vredne so tudi dekoracije Indiga.Panj in Dancing Dragon-a. Po Naveenu sta svojo vnemo pokazala tudi Kilgore Trout in Psykopter in stene so se še bolj oznojile; 4ka se je zapolnila do zadnjega kotička in postalo je še bolj vroče.
 
Ohlajat sem se hodila na mali Maximal flor, ki žal ni bil dekoriran, se je pa dalo lažje dihati pa tudi poplesavati ob zvokih plesne elektronske glasbe, ki je ne znam definirati.  Po otroško razigranem mladežu sodeč sta člana ekipe Maximal, DJ-a Boltzmann in Comrade skupaj z Andrew Smith-om, uspešno popeljala vročico noči in elektro vajba do potešenega konca.
 
Soočenje psy-trensa in maximal prog-elektra sem zaključila na Audiodevlish floru. Cuich nas je znal z občutkom umiriti in soočiti, da je razposajenega kletnega druženja konec. Seliti se bo treba-v naravo!
 
Tekst: Edina Edna
Foto:  Luka Tišler

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.