Trashiva – Zaprto zaradi bolezni

2007_03_08 (1)

Ljubljana / Ch0
7.3.2008
Vstopnina: 5€ 
 
V petek je ch0 ponujal Trashiva večer. Pripravljenega na še enega izmed prijetnih večerov, ki sem jih deležen zadnje čase, me je pred  vrati kluba napis ‘ZAPRTO ZARADI BOLEZNI’ grdo presenetil. Od treh napovedanih DJ-jev so, zgleda, vsi zboleli in event je odpadel. Metelkova ob petkih nudi zanimiv izbor glasbenih dogodkov in tako sem se enega izmed njih udeležil v bližnjem klubu.
 
Pripravil sem se na trance, šel na funk in kmalu obupal nad njim. Kar neverjetno presenečenje me je zaradi nenadnega izbruha virusa, ki ga je nakazoval prej omenjeni napis na vratih, čakalo zunaj, ko sem zaslišal meni ljube ritme. Sredi noči sem se kljub napisu na vratih podal za zvoki glasbe. Ob prihodu na parti je ta deloval zelo perspektivno in tako se je slišala tudi glasba, ki jo je vrtel Zvuk za mešalno mizo. Ponudil nam je repertoar glasbe zelo ugodne za vse ude, ki pa se je nestrpno pričakujoč zamenjavo v osebi I.D. nekaterim kar zavlekel. Zvuk je dobro postavil temlje, na katerih je I.D. nadaljeval z izgradnjo kvalitetnega partija. Sveža glasba je pognala kri po žilah in noč se je tako iznenada prelevila v dan, da razgrete glave niti opazile niso spremembe v ritmu, ki sta ga spet narekovali že precej utečeni roki Zvuka.
 
Če sem pred nekaj leti govoril, da je težko najti goatrance party, moram sedaj reči, da temu ni tako. Partiji so skoraj vsak teden, kar me zelo veseli. Vendar je pa že res, da nas zadnje čase razvajajo vedno eni in isti DJ-ji. Ne da niso dobri, nasportno, mogoče samo moja ušesa potebujejo spremembo. Komaj čakam toplejše letne čase! 
 
Tekst: Timl
Foto: Tjaša Janovljak
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.