Audiodevlish Underverse – Base Of The Devlished Youth … le najboljše od domače ekipe

22.2.08 2

Ljubljana / K4
Petek, 22.02.2008
Vstopnina : 4 /5 / 6  €

Uspešnost party-ja se lahko ovrednoti z različnimi kriteriji. Lahko je to število plesalcev, zadovoljstvo obiskovalcev, nastop tujih DJ-ev … ali pa kadilski zakon. Zame je uspešen party tisti, na katerem slišim ušesom prijetno glasbo izpod prstov DJ-ev, ki jo čutijo v sebi in za »nas vse«.

 
4ka je pretekli petek imela čast uživat v 7-urnem hitro pokajočem psy trance party-ju izpod prstov naših najljubših in najboljših domačih DJ-ev. Audiodevlish je sicer napovedal eno izmed vodilnih DJ ekip iz Srbije, DJ-a Aquapipe in Wolland (Goasapiens) toda zaradi nastale politične situacije v Beogradu nista dobila vize. Slej ko prej se bo srbska vročica umirila in napovedana DJ-a bosta prišla v goste – obljubljeno. Obljubljeno pa je tudi bilo »le najboljše« od domače ekipe in vrnitev Zvuka v K4. Kar so obljubili, to smo dobili!
 
Prijetno napolnjen in dekoriran velik floor K4 je energično zagrel Naveen (Audiodevlish, NightOracle, Tripnoise) s svojim full on dark night time psy trance-om. Psytrance popcorns velikega floora je zadovoljivo predstavil tudi Zvuk (Audiodevlish, Trashiva) in na koncu še z deep full on psy tranciado Psykopter (Dancing Dragon), ki je poleg Indiga.Panj poskrbel tudi za dekoracije. Na malem flooru je celo noč kraljeval psy-progressive-electronica-trance in hišni ljubljenček  Cuich ( Audiodevlish, DigitalAsylum). Psihadelično smo se prepuščali prepletanju različnih zvrsti in podzvrsti trance-a, dokler se niso točno ob 06:00 prižgale luči in napovedale konec radosti. Cuich-evi prsti so se še malo poigrali z gumbki, nakar se je mirno usedel in nam podaril petnajstminutni dub zaključek. »Dub in Trance«, to moramo še kdaj slišati.
 
Tekst: Edna
Foto: Tjaša Janovljak
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.