Valentino v Bollywoodu

bollywood_Valentino_Kanzyani001_nov07

09.11.07 – Bollywood

Zdi se, da se je tokrat pol Slovenije odločilo, da pride obiskat Belo Krajino. Po Metliki smo videli vse mogoče registracije in tudi na parkirišču je bilo očitno, da bo tokrat prisotnih veliko raznolikih narečij.

Malo čez polnoč smo vstopili v zelo zanimiv interjer poln razplesanih ljudi. Atmosfera je bila odlična in plesišče se je lepo ogrevalo. Okoli pol dveh se je zgodila zamenjava, ko sta Kanzyani in Nastič prevzela gramofone. Kot samo ona dva zmoreta, sta nas popeljala skozi svet hipnotičnih ritmov. Celoten set je bil izpeljan odločno, brez večjih tehničnih napak in z izbiro komadov, ki so nas držali v gibanju. Moram pohvaliti tudi dve animatorki, ki sta cel večer dvigovali atmosfero s svojimi zapeljivimi gibi.

Tudi na malem flooru je bila super atmosfera. Malih kolikor hočeš, pa še zelo udobni sedeži za utrujene so bili na voljo. Mogoče ne bi škodilo edino malo več muzikalne raznolikosti med malim in velikim floorom, kakšni zlomljeni ritmi ali chill out. Vendar glede na vzdušje verjamem, da je to motilo samo mene. Drugače pa nam je ves večer delala družbo Žirafa (beri 2 litra piva), ki ste jo dobili za dokaj ugodnih 7 EUR. 

Ne vem točno, kdaj smo se odpravili domov, ampak odšli smo zadovoljni in se definitivno kmalu vrnemo. 

Tekst: Igor

foto: Simon Šturm

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.