Techno Confusion part II.

escape.10.07_01

Techno Confusion II. / Escape, 30. 10. 2007
 
Dan pred 31.10, na katerega po novem tudi Slovenci praznujemo noč čarovnic (Halloween), so nam v celjskem klubu Escape pripravili drugi party iz serije Techno Confusion, katerega headlinerja sta bila tokrat Bryan Cox in pa Ben Sims. Ob njiju so nastopili še Peter B, Chiko, Gumja ter Pero Fullhouse, Krekman in Brlee na housu.
 
Po prihodu v klub okoli polnoči se je le-ta že dodobro napolnil. Na vhodu ni bilo nobene gneče, prav tako nobenih problemov, ki smo jih v Escapu že bili vajeni. Pogrešal sem le line up, vsaj za akreditirane novinarje in fotografe, tako, da vam natančnega poteka party-a na žalost ne morem povedati.
 
Na techno flooru nam je odličen set pripravil Američan Bryan Cox, medtem ko je Ben Sims popolnoma razočaral z utrujajočim setom, ki je bil za povrhu še brez glave in repa.
Na housu je odličen set spet pripravil rezident kluba, Velenjčan Brlee. Začuda je bil house floor kljub dokaj polnemu escapu bolj ali manj prazen.
 
Na splošno je bilo vzdušje odlično in zelo pozitivno naravnano. Prav tako za spremembo ni bilo videti nobenega pretepa ali prerivanja. Kadilci so morali svojo potrebo po novem zakonu opravljati na terasi, ki je bila kljub zelo hladni in deževni noči nabito polna.
Kljub dejstvu, da je party uradno trajal do 9. ure zjutraj, pa se je klub okoli 6ih začel hitro prazniti; tako smo se tudi mi utrujeni in naplesani počasi odpravili proti domu.
 
Naj vam za konec le še predstavim nekaj prihajajočih eventov, ki se bodo zgodili v klubu ESCAPE:
Petek 23.11.2007 – AXWELL
Petek 30.11.2007 – Marko NASTIČ & Miss JOOLS
Petek 21.12.2007 – Dj UMEK
 
                                                                                                                                   
 
                                                               Tekst: David – Sleek
                                                   Foto: mm(ojca)
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.