Deep Dish

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ambasada Gavioli, 10. 11. 2007
Deep Dish

Sharam, eden od dvojca Deep Dish, z grammyjem nagrajen DJ in producent, zato se mi zdi, da na tem mestu ne potrebuje posebne predstavitve, kar je dokazal tudi udeležencem sobotnega večera v Meki slovenske elektronske glasbe, Ambasadi Gavioli.

Uvertura v večer je tokrat pripadla Aleksiju, ki sem ga v večini zamudil (vrsta za karte, čar parkirišča, jeba protikadilskega zakona), česar v končni fazi niti malo ne obžalujem.

Težko pričakovani gost večera je pričel okrog enih. Začelo se je z rokami v zraku, vzkliki, žvigi in veseljem. Muska v večini naravnost fenomenalna, zlasti ob takih melodičnih komadih, ki jih najdeš na GU kompilacijah. Njegov set je bil vseeno drugačen od tistih, ki smo jih vajeni z GU kompilacij. Malce bolj minimalističen, temačnejši in manj vokalen, kljub temu pa nabit z energijo in toliko močan, da nismo mogli biti pri miru.

Zaključil je Simi, vendar tako, da je večina, ki ji je ostal še ščepec razuma, predčasno zapustila Gavioli. Ostali so se pač mogli sprijaznit z grenkim priokusom na poti domov.

Minusi večera so bili predvsem MC s 1000x ponovljenim logom kluba in veliko število prisotnih zaposlenih z Ministrstva za notranje zadeve tako v uniformah kot v civilu, tako pred klubom kot v njem.

Sve u svemu bilo je ovo jedno divno veče, kljub moji osebni kadilski nepotešenosti.

Edin
foto: Kostadin

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.