Psihadelična norija

psytrance_ch0_01

Ljubljana / Channel zero
19.10.2007
vstopnina: 5 €
 
Tokrat je psihadelično rajo zabavala precej nova zasedba DJ-jev. Novi v smislu, da se niso pojavljali tekom poletja na vseslovenskih partyjih na prostem. Naveen iz ekipe Audiodevlish ima tehtno opravičilo, pravi, da se je potikal po Japonski. Polg t.i. Japanca sta vrtela še dva člana PM Crew/AKD Izbruh N.EO in Mandela.
 
Polna dvorana Channel Zero je najbolj zažarela pod taktiriko Naveena, energija se je vrtela, prostor je bil prežet s pozitivnimi vibracijami in tako je bil krog sklenjen. Organizatorji so nam obljubljali psihadelično norijo in ta je res prišla iz daljne Japonske. Zadnji na odru se je verjetno počutil kot pilot ob pristanku in temu primerno ohlajal množico, ki pa še ni bila pripravljena na odhod domov in je to nekajkrat tudi jasno pokazala. Kljub temu so nas točno ob 6h presenetile luči in naznanile slovo.
 
Nam je pa ta party pokazal, da je izpopolnjevanje v tujini zaželeno in potrebno. Svež veter, nove ideje, razvoj, napredovanje… vse to navdušeno pozdravljam. Škoda je bila le ta, da so organizatorji pozabili na psy vzdušje z dekoracijo. Če je bil to na poletnih partyjih velik plus, je bil tokrat povprečen obiskovalec tovrstnih veselic lahko le razočaran. Pa naslednjič?
 
Tekst: Tjaša Janovljak
Foto: Timl
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.