Jonty Skrufff odprl večere londonske glasbe

Jonty_Skrufff001_okt07

Klub K4, Ljubljana
petek, 12. 10. 2007
London Underground večer

Ljubljanski klub K4, ki nas je to sezono ponovno pričakal z rahlo spremenjeno podobo, prilagojeno predvsem novemu kadilskemu zakonu, je v petek gostil večer, poimenovan London Underground. Tokrat so pri nas ekskluzivno gostovali DJ-i iz East Londona.

Nastopili so Jonty Skrufff, DJ, ki manj kot tri leta po začetku svoje kariere že osvaja klube in festivale širom sveta z umazanim in trdo-basovskim electro-techom, nedavno pa je nastopil tudi na ponovnem odprtju legendarnega berlinskega kluba Trezor, kjer je organizatorje in obiskovalce tako zelo navdušil, da so ga nazaj povabili že naslednji večer. Poleg njega sta za dobro vzdušje skrbela še Mr. Cormac in Peter Pixzel iz Wet Yourself crewja – ta svoje londonske glasbene večere prireja ob nedeljah zvečer kar v "back roomu" kluba Aquarium, njun zvok pa označujejo kot "new rave".

Klub K4 se je očitno resno lotil napovedanega – ustvariti serijo gostovanj akterjev in pričarati vzdušje iz manjših londonskih klubov, kjer nastajajo novi trendi in glasbena prihodnost. Večeri London Underground so namenjeni vsem, ki so v koraku s časom, želijo slišati jutrišnjo glasbo in uživajo v brezkompromisni glasbi, ki je ni načela oziroma selekcionirala korporativna logika glasbene industrije.

Tina H. Zakonjšek
foto: Simon Šturm

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.