‘Ta je pa še boljš ku un Carey“

Carey 3

Ian Carey, LePlac/Šempeter v savinjski dolini, 6.julij 2007, vstopnina: 4 EUR pred 23. uro, kasneje 8 EUR, vzdušje: poletno sproščena prijaznost

Odločitev je padla v zadnji minuti. Dober glas o LePlacu je sicer prišel do nas že zdavnaj ampak smo komaj zdaj uspeli izpeljati akcijo. Deloma zato, ker je bil gost Ian Carey, deloma pa zato, ker je bil tak petek, da ga je bilo treba zažurati. Do konca. Pa četudi je ta konec v Šempetru v savinjski dolini.

Prispeli smo ravno ob pravem času, saj se je prijeten, nevsiljiv ambient že lepo zapolnil in za mešalko je že poplesovala čepica s šiltom na glavi zvezde večera, ki sliši na ime Ian Carey. Plesalstvo je bilo dobro ogreto, kar pomeni, da je Dj Dean Deen uspešno opravil svoje poslanstvo. Pravijo, da je v LePlacu vedno neka posebno dobra atmosfera in mi smo jo začutili že na vhodu, saj naju je pozdravilo zelo prijazno dekle. Takoj po vstopu nas je postregel prav tako prijazen natakar in skozi ves večer smo imeli opravka s prijaznimi ljudmi na delovnih mestih. Več kot pohvalno! Če ste mnenja, da prijaznih zaposlenih v klubih več ni, pojdite v LaPlac, tam so še na zalogi.

Očitno prevelika zastopanost moškega dela populacije nas je sprva malce zaskrbela. Glede na pretekle izkušnje, pomeni prevladujoča množica razgretih mladcev v lokalu samo eno-pretep ali teženja. Začuda v LePlacu, v danih okoliščinah, prvič nismo bili priča ne enemu in ne drugemu. Še en velik plus!

Kot že rečeno, smo na Carey-jeve viže veselo migali, si zraven peli in niti minutke sedeli ali zdolgočaseno bolščali v strop. Zadel je bistvo. Tisto, kar nas premakne. In tudi sam se je imel dobro. Za njim je rdečo nit večera uspešno nadaljeval DJ Boreas o katerem bo, sodeč po petkovem nastopu, še veliko slišati. Začel je z afriškimi ritmi, ki smo jih na house sceni že kar malce pogrešali in uspel obdržati na nogah večino prisotnih. Med njegovim setom se je celo zaslišalo: "Ta je pa še boljš ku un Carey“,kar si lahko gospodič Boreas šteje v veliko čast!

Okoli pol šeste zjutraj nas noge(zaradi visokih pet) niso več nesle in iz Šempetra smo z jeklenim konjičkom odjahali v prelep sončni vzhod. Zabavali smo se. Odlično. LePlac se je izkazal kot zelo obiskovalcu prijazna destinacija, kamor še zagotovo zavijemo. Klub ima veliko prednosti in v tej vroči petkovi noči nismo uspeli zaslediti niti ene pomanjkljivosti. DJ-ji so odlično opravili svoje delo, organizacija je „štimala“, osebje za 10+, obiskovalci prav tako…v LePlac zagotovo še pridemo!

Besedilo: Barbara P.

Foto: HouseMouse

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.