Spomladanska vročica @ Ambasada Gavioli

Varela 8

Christin Varela, Ian F, Zero
Izola / Ambasada Gavioli
14. april 2007
Vstopnina: pred 24h: 21 €, po 24h:24 €,
Vzdušje: pomladno
 
Pomlad je. Visoke temperature, dobro razpoloženje, zagorela lica in nasmehi na obrazu so naši vsakodnevni spremljevalci, toda ker mi spadamo med nenasitne, smo se odpravili poiskati še večjo mero vsega v Izolo, kjer domuje vsem dobro poznana Ambasada Gavioli. In to kar smo pričakovali smo tudi dobili.
 
Dodobra so nas znali ogreti zvezda večera Cristian Varela, Ian F in tudi Zero, ki so poskrbeli, da so nas pošteno zasrbela stopala. Toda, kakor ponavadi, zmeraj pač ne more biti vse v najlepšem redu, saj bi bilo potem vse preveč popolno. Tokrat so varnostniki poskrbeli, da so nas je zasrbelo še kaj drugega, ko smo jih morali prositi in prepričevati za fotografiranje težko pričakovanega Varele, ki nam je kasneje le dovolil, da smo naredili sliko ali dve.
 
Po dolgem napornem dnevu smo končno dočakali večer, ogrevanje na parkirišču in nato, vstop v tisti “mali drugi svet”. Ker je naše ogravanje na parkirišču trajalo dlje, kot smo pričakovali, smo na žalost ujeli le konec Zero-vega seta, ki je bil lep uvod za prihajajočo zvezdo. Plesišče se je vedno bolj polnilo in sledila je ura, ko je za gramofone stopil Cristian Varela. DJ, po rodu španec, ki je svojo glasbeno kariero začel kot skladatelj in pianist ter jo nadaljeval kot producent in DJ elektronske glasbe. Mnogi ga poznamo kot umetnika za gramofoni, saj je njegovo vrtenje glasbe vedno polno energije in neverjetnega občutka. Nastopil je na mnogih svetovno znanih party-ih in na njih navduševal občinstvo. In tudi tokrat je bilo tako. Njegov prihod je napolnil plesišče in Ambasada je ponorela. Set v katerem smo slišali veliko techna in nekaj prehodov na minimal, je bil speljan z veliko mero občutka in neverjetno tehniko vrtenja. Bil je celo tako dober, da se nam je zdel njegov 4 urni set prekratek. Še enkrat je dokazal , da si zasluži naziv enega najbolših in najuspešnejših predstavnikov elektronske glasbe. Po njegovem odhodu je za gramofone stopil Ian F, ki je sobotni dogodek lepo pripeljal do konca.
 
Plesali smo in plesali oziroma bolje rečeno poskakovali, nakar se zasliši glas: “Ambasada Gavioli”…glasba…“Ambasada Gavioli”. Seveda je ta glas naznanil tudi bližajoči se konec eventa. Pravljice je bilo kaj kmalu konec in napočil je čas za odhod domov v upanju, da kaj kmalu spet obiščemo našo slovensko obalo.
 
Helena Evfremov
Foto: Klemen Ropič

 

 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.