Šank Rock predstavili svojo senco na Štuku

4 - Šank Rock

4 – Šank Rock

Šank rock so zagotovo eden najbolj kvalitetnih bendov pri nas, zato je vsakršno razčlenjevanje, mozganje in pametovanje o njihovi glasbi brezpredmetno.

Včeraj so prišli malo rokat v Maribor, toliko žensk na enem kupu na Štuk ni privabil v zadnjem času verjetno nihče, in predstavit štirinajsti plošček (Senca sebe) v njihovi petindvajset-letnici na sceni. Softejše zvoke so ob prihodu Rokija Petkoviča (avtorja večine sklad) zamenjali s tršimi, ki so bili s strani publike izvrstno sprejeti, prav tako pa posledično s tem tudi založbo. Vkolikor si pa omislite še plošček v originalu, pa se lahko potegujete za limitirano edicijo Ibaneza (več). Mimogrede je za forplay pametno poslušati komade kar iz weba, saj so objavljeni on-line.

Punce so se najbolj raznežile na “Hvala za vse”, “Pravljico” in “Ker te ljubim”, fante pa sem na koncu zvlekel na wc (povezava z mojim sekretom je zgolj naključje), da so mi malo pozirali z novo plato v ustih (Matjaž Jelen). Priznati je treba, da so res pravi manekeni, kaj?

Predskupina so bili I.C.E. z energično, poskakajočo se vokalistko.

 

Besedilo in foto: Marko PIGAC

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.