Pust krivih ust!

Disco0709

Ljubljana / Fun Factory, 17.2.2007

Pust je praznik, ki se ga razveseli marsikateri izmed nas. In nič ni lepšega, kot iti na žur v maskah! Domišljija nas popelje drugam. Težko bi rekli, da v drug svet, ker poznamo vse te Batmane, Robine, Smrkce in podobne. Zagotovo pa lahko rečem, da nas popelje v neko drugo dimenzijo. In ko poskusiš enkrat….te lahko zasvoji….

Ko smo se v soboto vsi dobili in se urejali, nismo vedeli kam bi šli. Izbira je bila praktično le ena: disco na vse možne načine. Nekateri smo se z žalostjo v srcu spominjal ene in edine dobre ideje, ki so jo kadarkoli lansirali v naši podpalpski deželici, to je bil legendarni horny pust v K4, že kar nekaj let nazaj. Od takrat naprej pa nas vsi bombardirajo le z discom. In po nekaj letih oblačenja starih cunj naših mam, stricev ipd, smo rekli, da je tega dovolj in se našemili v nekaj popolnoma drugega. Po dilemi, na katerega izmed neštetih discov po prestolnici bi šli, smo se odločili za največjega. Fun Factory in ekipa Rdyo so nas zopet zvabili na superdisco karneval.

Po nepredstavljivi vrsti, kot da bi čakali na vstop v kak londonski klub in gneči na garderobi, je bil klub presenetljivo ne-nabit.

In party? Večkratni obiskovalci zabav RDYO nismo bili presenečeni nad izborom glasbe, ki je precej klasičen že vrsto let. Lahko bi celo rekla, da se ponavlja. Največja pritožba gre na račun siren, ki so bile prava stalnica DJ-jev, kar meni pomeni le-to, da DJ ne zna miksati. Maske niso bile nič nadpovprečnega, kar je sovpadalo z žurom. Ker pa vam o takih zabavah povejo največ slike, prepuščam besedo očem…

Tekst: Tjaša Janovljak

Foto: Matjaž Tančič

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.