Kanzyani v Fun Factory-u

DSC06307

sobota, 20. januar 2007
Fun Factory
Valentino Kanzyani, ki velja za enega od pionirjev novega vala techna, je s svojim že tradicionalnim 8 urnim setom v ljubljanski diskoteki Fun Factory ponovno dokazal, da je eden najboljših slovenskih in v tujini zelo uveljavljenih DJ-ev. To je dogodek na katerem ima popolnoma proste roke, da vrti kar mu je všec, saj nima nikogar, ki nastopa pred ali za njim, da bi se mu moral prilagajat. Čeprav prizna, da je osemurno nepretrgano delo utrujajoče, se vsako leto z veseljem vrača.
 
Že prihod na parkirišče je pokazal, da bo party kot vsako leto dobro obiskan. Po nekaj kozarčkih pijače in klepetu ob spremljavi Kanzyanijevih setov, ki so doneli iz vsakega avtomobila, smo se odpravili na plesno doživetje ob malo glasnejši glasbi. Slišali smo lahko predvsem minimalni techno, večino njegove nove plošče Rock the discoteque 3, zavrtel pa je tudi nekaj komadov iz Svenovga zadnjega albuma. Meni zelo všečna izbira, ki pa je pustila molodušne tiste bolj hard-tecno privržence, ki so pričakovali malo več butanja.
 
Prireditelji so prijetno presenetili z DJ Umekom, ki je vrtel v chill-out prostoru in DJ Markom Nastičem na majhnem flooru, ter tako poskrbeli za dobro glasbo v vseh 3 prostorih diskoteke. Ravno prav ljudi – polno, vendar ne prepolno (ob glavnem plesišču so bila tudi odprta vrata kjer si šel lahko ven na zrak, kar prejšna leta ni bilo mogoče), lepi svetlobni efekti… Glede organizacije torej samo pohvale.
 
Vzdušje je bilo energično vse do šestih zjutraj, glasba se je stopnjevala, noge pa so postajale vedno bolj utujene, zato smo after party, ki se je odvijal v klubu Vamos z DJ Aleksijem  preskočili in se zadovoljni, utrujeni in z mislimi na posteljo odpeljali proti domu.
 
                                                                                                          Maja Gorec

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.