Sven The Man

ag_Sven_Vath001_nov06

Pred Ambasado smo se znašli okoli desetih, ko je bil na parkirišču že cel žur. Takoj se je začutil dober vibe, ki je pomešan z morskim zrakom dal slutiti, da nocojšnji večer ne bo le eden izmed mnogih. Ob enajstih smo že s pivom v roki opazovali plesišče, ki je bilo polno plesa željnih ljudi in Ian F je lepo počasi razvijal groove. Do nastopa glavne zvezde je že totalno razplesal ravno prav polno Ambasado.

Ob pol dveh je za gramofone stopil starosta techno scene Sven Väth. Ker mu je Ian F lepo pripravil teren, je z lahkoto nadaljeval s hipnotičnimi ritmi. Kot smo pri Svenu vajeni, nam je postregel s širokim spektrom ravnih ritmov. Vrtel je, kot se za zvezdo spodobi, prepričljivo in odločno ter nas presenečal z zanimivimi zvoki in svežo produkcijo. Še preden smo se zavedli, je bila ura šest, ko je gramofone zopet prevzel Ian F, ki je suvereno odvrtel še par plat.

Za konec smo bili deležni še dveh komadov pod taktirko Valentina Kanzyanija. Folk je norel in žur je bil še vedno v stilu, kot da je ura tri zjutraj, ko so nas nič hudega sluteče presenetili s tišino. Za gramofoni je bilo okoli sedem ljudi, a nobene muzike. Pričakovali smo vsaj še kakšen komad v stilu »evo, ta je pa zadnji«, ampak ne, to je bilo to. Žura je bilo prehitro konec, ampak tako je ponavadi z vsemi dobrimi stvarmi.

Lupus
                                                                                                              foto: Simon Šturm

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.