Nick Oliveri & The Mondo Generator v Orto baru

nick_oliveri_01

V petek, 10.novembra 2006, je v Orto baru nastopil odlični Nick Oliveri z njegovo skupino Mondo Generator. Nick je izvrsten multi-instrumentalist in pevec, nastopal je v mnogih skupinah, med njimi najbolj poznane Kyuss, Queens Of The Stone Age, The Dwarves in pa Mondo Generator. Zaradi svojih izpadov na odru pa je ali odšel iz zasedb, ali pa so ga iz njih vrgli. Nemalokrat se je namreč na koncertih slekel do golega.

Tokrat smo v Ortu doživeli bolj kratek in nič kaj razburljiv nastop. Nastop se je namesto ob 22:00 začel malo pred 23:00, playlisto so praktično preleteli, komunikacije s publiko ni bilo, najbrž zaradi tega, ker so vajeni precej večjih odrov, ter jim manjši klubski ne odgovarjajo. Malo so me razočarali, ker so z albuma Songs for the Deaf skupine QOTSA igrali samo en komad, in sicer Gonna Leave You.
Večina komadov je bila iz letošnjega albuma Mondo Generatorjev – Dead Planet: SonicSlowMotionTrails, izgledalo je kot da gre za podaljšano predstavitev albuma, seveda pa je bilo tudi nekaj starih komadov. Nick se je tokrat pokazal samo v vlogi basista, ampak je tudi tu pokazal, kaj ga naredi tako izjemnega. Vsekakor je bil to koncert, ki je bil vreden svojega denarja, če ne še kaj več.

 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.