Iz sveta trensa…

Iz sveta trensa...

Iz sveta trensa…

Metelkova mesto, Channel Zero, 17. 11. 2006: ThrasHiva

Za popestritev petkovega trance partija na Metelkovi je ob resident DJih poskrbel le nekaj dni pred eventom napovedan Kris Kylven, vsestranski ustvarjalec v elektronskih sferah (producent, skladatelj, electronic drummer&DJ) ter veliko ime electro/industrial, goa trance in chill out zvoka.

Kot je za takšne partije v navadi, se je ob nastopu prvega, Cuicha (Audiodevlish, PsikoDisko), prostor komaj dobro napolnil. Sledil je Mister Kris Kylven aka Mister Klobuček; brez norčevanja a vseeno z nasmeškom na obrazu sem spremljala set, ki je ob odrskih vizualijah Dekaosa in Kylvenovi »scary-veseli« podobi dobival značaj pravega performansa. Ko je nastopil zadnji DJ, je bilo jasno – večina je prišla na psy pokanje, ki ga dobro pozna in ki ga ima rada – večina že ves čas plešoče in zdaj že dodobra razgrete množice je prišla na Zvuka…

Party je res dobro uspel. Ko je Zvuk (Audiodevlish, ThrasHiva, Yalla Yalla) v jutranjih urah zaključil, je s še nekaj beati množico potolažil Kylven, nato pa se je dogajanje preselilo na parkirišče, kjer se je začela razvijati prava »after« atmosfera. Edina konstruktivna kritika opisovanega eventa bi lahko bil slab zrak, ki se je v urah največje gneče in plesa ustvarjal v klubu. Vendar pa slednji rad ponagaja tudi mnogo višje profitnim organizatorjem; Channel težavo omili z možnostjo izhoda in ponovnega vstopa skozi vso noč – s štampiljko na roki, seveda.

mm(ojca)

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.