»Astrodisco konzerva«

astrodisco 2

ASTRODISCO
Klub K4, 31. 10. 2006 / Vstopnina: 1000 SIT
 
Na slovenski državni praznik ter na strašno noč čarovnic se je v klubu K4 odvijal Astrodisco. Gostje večera so bili: DJ Umek, DJ Bizzy, DJ Krizs, DJ Dave Vega, DJ Pop Nebo in DJ Dojaja. Prvi trije so na glavnem plesišču vrteli house-techno, drugi trije pa so na manjšem flooru predstavljali različne prvine minimal- techna. Glavna zvezda večera je zagotovo bil DJ Umek, saj naj bi vsaj po govoricah pritegnil veliko ljudi. Poleg njega so tudi ostali DJ-ji sestavljali ekipo, ki je lahko ta večer »pričarala« vzdušje primerno noči čarovnic.
 
Že ob prihodu pred K4 se je prej povedano izkazalo za resnično. Pred vhodom se je trlo ljudi. Navkljub akreditaciji naju s fotografinjo varnostnik ni spustil mimo vhoda in množico ljudi. Zaradi čakanja sva tako zamudila glavno atrakcijo – Umeka. Mislila sva, da je večer za naju končan! A izkazalo se je ravno nasprotno, preostali DJ-ji so ustvarili super sproščeno techno-klimo, ki nas je vse skupaj popeljala do kraja party-ja.
 
Žal pa se je Astrodisco zaključil nekaj po drugi uri, kot je večini astroloverjem verjetno predobro poznano. Tako da je ta večer v K4 bil na žalost zelo kratek – vsaj za naju dva…
 
Tekst: Aljo
Foto: Živa Lovšin
 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.